Zahrajte si o jednu z knih pro dětské čtenáře

MF-detske-dle-vyberu-perex
Malí čtenáři milují příběhy, ve kterých jejich hrdinové zažívají mnoho zábavných a humorných dobrodružství. Právě takové knihy vám dnes představíme. Jejich stránky jsou navíc překrásně ilustrované, takže své ratolesti od knih málem neodtrhnete.

Deník Mimoňky: Tvůj vymazlený mimózní deníček

Denik-mimonky-tvuj-vymazleny-mimozni-denicek-ukazkaNikki Maxwellová si už od začátku školního roku píše deníček, který s sebou nosí, kudy chodí. A právě proto ji tak překvapí, když ho najednou nemůže najít! Nikki nezbude nic jiného než se pustit do pátrání. A zatímco svůj milovaný deník hledá po celé škole, zapisuje si seznam důležitých tipů, které využije každá mimoňka toužící po parádně vyšperkovaném deníčku!
Kniha obsahuje zbrusu nový příběh Nikki a jejích kamarádů, spoustu rad a nápadů na psaní vlastního deníčku a také volné stránky, do kterých si čtenářky můžou zapsat (a zakreslit!) své vlastní mimoňské zážitky, pocity a trable.

Autorka: Rachel Renée Russellová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Jana Hejná
Počet stran: 288
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 2/2016
ISBN: 978-80-204-3996-3

Přečtěte si více o knize Deník Mimoňky: Tvůj vymazlený mimózní deníček a podívejte se také na ukázku.

 

Malá baletka 9: Rosa a měsíční kámen

Mala-baletka-9-rosa-a-mesicni-kamen-ukazkaRosa má skládat první baletní zkoušky, ale je si jistá, že všechno půjde hladce. Právě v polovině zkoušek, když několik věcí pokazí a připadá jí, že to bude jen horší, ji kouzelné baletní střevíčky odnesou do Země kouzel. Rosa se nestačí divit. Před ní tančí postavy ze známých baletů, ale něco tady nehraje. Klára z Louskáčku tančí s dýní, Spící krasavice s Kocourem v botách! Kouzelný měsíční kámen zdejšího krále se totiž rozbil na tisíc kousků a všechny balety se kvůli tomu pomíchaly. Obyvatelé baletní říše jsou bezradní. A co Rosa? Přijde na to, jak jim pomoci?

Autorka: Darcey Bussellová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Eva Brožová
Počet stran: 96
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 2/2016
ISBN: 978-80-204-3747-1

Přečtěte si o knize Malá baletka 9: Rosa a měsíční kámen více a nezapomeňte ani na ukázku.

 

Bruno na venkově

Bruno-na-venkove-ukazkaZ poklidné procházky v přírodě, na kterou se pejsek Bruno vypraví se svým nejlepším kamarádem panem Žmolkofuskou, se brzy vyklube náročný den na statku. Bruno si vyzkouší koupání prasátek nebo krmení slepic, projede se na koni a dokonce se na chvíli stane i opravdickým kovbojem a úplně sám zkrotí děsivého obřího býka!

Autor: Alex T. Smith

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Jana Hejná
Počet stran: 104
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2016
ISBN: 978-80-204-3954-3

Přečtěte si více o knize Bruno na venkově. Navíc si můžete prohlédnout i ukázku.

Všechny knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte jednu knih dle vlastního výběru

Knížek ke čtení pro děti není nikdy dost, proto neváhejte a nabídněte jim zbrusu nový příběh mimoňky Nikki Maxwellové, dobrodružství malé baletky Rosy ze Země kouzel, nebo si s nimi přečtěte, jak náročný byl den na statku pro pejska Bruna. Nezáleží na tom, zda máte doma malou čtenářku, nebo nezbedného čtenáře, vybere si každý podle své chuti. Všechny tituly jsou navíc bohatě ilustrované, takže jejich čtení bude děti ještě více bavit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z knih dle vlastního výběru. Výherci si zvolí libovolný z titulů Deník Mimoňky: Tvůj vymazlený mimózní deníček, Malá baletka 9: Rosa a měsíční kámen a Bruno na venkově. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy z nakladatelství Mladá fronta
probíhá od 13. do 26. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro děti dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeník Mimoňky 8 a 1/2: Tvůj vymazlený mimózní deníček

Russellová, Rachel Renée

Mladá fronta, 2016

zobrazit info o knizeMalá baletka 9: Rosa a měsíční kámen

Bussellová, Darcey

Mladá fronta, 2016

zobrazit info o knizeBruno na venkově
Neobyčejný pejsek s neobyčejným životem!

Smith, Alex T.

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář