Vyhrajte pomocníka pro vaření s cukrovkou

160-gramu-sacharidu-perex
Diabetes, inzulinová rezistence a dieta značně zasahují do stravovacích možností. Co vařit a konzumovat, abyste jedli pestrá a chutná jídla, a přesto udrželi příjem sacharidů na 160 gramech za den? Nechte se inspirovat právě nyní.

Vařte chutně, a přesto zdravě

Cukrovka, inzulinová rezistence či dieta značně omezují stravovací možnosti lidí.

Krisztina Vrábel se rozhodla to změnit, protože jí samotné diagnostikovali inzulinovou rezistenci. Ve své kuchařce uvádí možnosti jak dodržovat příjem předepsaných 160 g sacharidů denně tak, aby váš jídelníček byl pestrý a obsahoval chutná jídla.

 

160 gramů sacharidů

Jezme chutně bez výčitek

Autorka: Krisztina Vrábel

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Tatiana Notinová
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2016
ISBN: 978-80-8111-324-6

Přečtěte si více o knize 160 gramů sacharidů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Vyhrajte knihu 160 gramů sacharidů

Diagnostikovali vám cukrovku? Zdá se vám, že lékařem doporučená dieta nesplňuje ani trochu vaši představu o plnohodnotném stravování a k pestrosti má daleko? Tak neváhejte a vyzkoušejte recepty z knihy maďarské autorky Krisztiny Vrábel, která sama trpí inzulinovou rezistencí. Můžete jíst chutně, a přesto stále dodržovat pravidlo 160 gramů sacharidů za den, stačí změnit některé své návyky. Dokonce si můžete dopřát i sladké dezerty, jde jen o to, zvolit správný recept. Přesvědčte se sami v jedné z kapitol této unikátní kuchařky.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu 160 gramů sacharidů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 160 gramů sacharidů
probíhá od 18. do 31. ledna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 kuchařky 160 gramů sacharidů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize160 gramů sacharidů
Jezme chutně bez výčitek

Vrábel, Krisztina

Noxi, 2016

Vyhrajte pomocníka pro vaření s cukrovkou - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den,
    dnes dorazila výhra kniha „160 gramů sacharidů“. Recepty vypadají zajímavě, určitě najdou uplatnění. Moc děkuji.

Napsat komentář