Zasoutěžte si o výhry s motivy pořadu Kouzelná školka

Kouzelna-skolka-leporelo-perex
Zbožňují vaše děti populární pořád Kouzelná škola a neunikne jim jediný díl? V tom případě jim jistě uděláte radost jedním z balíčků, které obsahují nejen leporelo, ale i další tematické dárky s motivy z Kouzelné školky. Pojďte se podívat, o co si s námi můžete zahrát.

Kouzelná školka

Dětské leporelo s 12 obrázky.

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP, a.s.
Počet stran: 12
Vazba: leporelo
Rozměr: 160×220 mm
Vydáno: 6/2015
EAN: 8595054226053

Přečtěte si více o knize Kouzelná školka – Dětské leporelo, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte dárkové balíčky s postavičkami z Kouzelné školky

Kromě leporela s dvanácti obrázky můžete své ratolesti potěšit i dalšími dárky s motivy jejich oblíbenců, se kterými si užijí mnoho legrace. První balíček obsahuje již zmíněné leporelo Kouzelná školka a pexeso s výukou angličtiny, ve druhém najdete kromě knihy také sáček na přezůvky, případně si můžete zvolit třetí z možností, která obsahuje leporelo a puzzle se čtyřiadvaceti dílky. První výherce si může vybrat libovolný ze tří balíčků, druhý v pořadí si zvolí jeden ze dvou zbývajících a třetí získává poslední z cen.

Kouzelna-skolka-leporelo-vyhry

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP, a.s. vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci tři z vás. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o dárkové balíčky
probíhá od 9. do 22. ledna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 balíčky dárků s motivy Kouzelné školky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelná školka
Dětské leporelo

PRESCO GROUP a.s., 2015

Napsat komentář