Velká vánoční soutěž o 15 knih z nakladatelství Pasparta končí již zítra

VelkaVanocniSoutez-Pasparta

Blíží se Vánoce, čas rodinné pohody, ale i dárků. Také se těšíte na jejich rozbalování? A už máte sehnané dárky? Pokud ne a nevíte, jakou knihou potěšit své blízké, inspirujte se nabídkou z nakladatelství Pasparta!

Nakladatelství Pasparta si pro vás připravilo soutěž, ve které stačí odpovědět na tři jednoduché otázky a napsat, kterou knihu si přejete získat. A pak jen mít trošku štěstí při losování.

Soutěž končí již zítra, 12. prosince 2015. Máte tedy poslední možnost zahrát si o krásné ceny. Poté ze všech došlých správných odpovědí vylosují výherce, kterým v následujícím týdnu knihy odešlou.

Chcete zvýšit svou šanci na výhru? Pak je tu pro vás prémiová otázka. Pokud ji správně zodpovíte, bude váš mail zařazen do slosování 2x.

O jaké knihy se soutěží?

 

Soutěžní otázky

Otázka č. 1:

Žhavou novinkou je zpěvník s piktogramy Cestou do Betléma. Každý piktogram má svou barvu podle toho, o jaký slovní druh se jedná (např. podstatné jméno má oranžový podklad, sloveso zelený). Jaký barevný podklad mají v tomto zpěvníku citoslovce?

Otázka č. 2:

Chvíli před Cestou do Betléma vyšla i Pohádka o Koblížkovi. V této nově zpracované klasické pohádce má Koblížek při svém putování věrného souputníka, který dětem pomáhá pochopit emoce spojené s příběhem. Kdo je tímto přítelem na cestách?

Otázka č. 3:

Nakladatelství Pasparta vydává kromě knih pro děti i knihy určené laické i odborné veřejnosti. Jednou takovou je i kniha Nedávejte do hrobu motýla živého, soubor příběhů nejen od rodičů i sourozenců dětí s poruchou autistického spektra. Podle osmiletého dítěte s autismem není dobré dávat motýla do hrobu, protože by na světě zbyli jen tři zástupci hmyzí říše. Kteří?

Prémiová otázka:

V knize Tři kuchaři vaří vystupují tři zvířátka, která provází děti přípravou pokrmů a nápojů. Které zvířátko učí děti vařit nejsložitější recepty? Napište nám živočišný druh i jméno zvířátka.

Odpověď najdete ve videu Tři kuchaři vaří.

 

Správné odpovědi na soutěžní otázky posílejte do 12. prosince 2015 na mail glozarova (zavináč) pasparta.cz.

Co ve vašem mailu nesmí chybět? Posílejte nejen správné odpovědi na všechny 3 soutěžní otázky plus případně i nepovinnou odpověď na prémiovou otázku, ale také napište, kterou knihu chcete vyhrát. Připište také svou adresu (bude použita jen pro doručení případné výhry). Do slosování budou zařazeny jen maily, které splní výše uvedené podmínky.

Vyhodnocení

Po skončení soutěže budou z došlých mailů splňujících všechny podmínky vylosováni výherci. Ti si mezi sebe rozdělí 15 výše uvedených knih. První výherci kontaktováni nebudou, získají knihu, o kterou si napsali. Další výherci v pořadí budou kontaktovat v případě, že si přejí vyhrát knihu, kterou si již vybrali tři výherci před ním.

Doporučení:
Share

Napsat komentář