Zahrajte si o příběh pozoruhodného proutkaře

Rothschildova-flaska-perex
Další z řady humorných děl Petra Šabacha vás zavede společně s hlavním hrdinou z Prahy až do Anglie. Kdysi úspěšný proutkař se právě přestěhoval ze svého bytu do darované maringotky a prozatím netuší, jaké dobrodružství na něj čeká.

Z Prahy do Londýna

Rothschildova flaška je příběh takřka detektivní, napsaný autorovým nezaměnitelným a vyzrálým stylem. Příběh ze současnosti a o současnosti zavede posluchače do Anglie, do jedné velké londýnské herny. Najde pozoruhodný proutkař ztracenou dívku a poradí si s výherními automaty? A co všechno je možné s pomocí obyčejné pružiny na posilování svalů?

 

Rothschildova flaška

Autor: Petr Šabach

Vydavatel: Audiotéka.cz
Interpret: Miroslav Táborský
Délka: 5 hod. 31 min.
Vydáno: 11/2015

Přečtěte si více o audioknize Rothschildova flaška, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Rothschildova flaška

Oblíbený autor Petr Šabach i ve své nejnovější knize dokazuje, že umí psát tak, aby čtenářům byly jeho postavy ihned blízké. Nejen díky použití hovorové češtiny, ale také jeho smyslu pro nadsázku se pobavíte i tentokrát. Celý příběh čerstvého pražského důchodce navíc skvěle interpretuje Miroslav Táborský. Zaposlouchejte se i vy do více než pěti hodin dobrodružství, které vás zavede až do Londýna, kde na scénu vstupuje právě Rothschildova flaška.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Rothschildova flaška vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Rothschildova flaška
probíhá od 1. do 14. prosince 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Rothschildova flaška

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRothschildova flaška
Audiokniha

Šabach, Petr

Audiotéka.cz, 2015

Napsat komentář