Získejte pohled do nejtemnějších zákoutí mysli

V-podezreni-perex
Psycholog Joseph O’Loughlin je policií přizván k vyšetřování vraždy mladé ženy. Souběžně s případem řeší složitou situaci s jedním ze svých pacientů a tím jeho problémy rozhodně nekončí. V očích vyšetřovatelů se totiž právě Joseph stává pachatelem.

Smrt neznámé ženy

Zdá se, že se Josephu O’Loughlinovi, špičkovému klinickému psychologovi, v životě daří – má nádhernou ženu, milující dceru a úspěchy v zaměstnání. Stačí však málo a jeho dokonalý život se stane noční můrou.

Vše začne ve chvíli, kdy je přizván k vyšetřování smrti neznámé mladé ženy a zároveň musí řešit složitou situaci se svým problémovým pacientem. Pronásledován obrazy rozbodaného dívčího těla se vydává na cestu, jež vede do nejtemnějších zákoutí lidské mysli. Aby dokázal zastavit vraha a zachránit svou rodinu, je nucen riskovat vše…

 

V podezření

Autor: Michael Robotham

Vydalo: nakladatelství Moravská Bastei MOBA
Překlad: Alexandr Neuman
Počet stran: 456
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2015
ISBN: 978-80-243-6723-1

Přečtěte si více o knize V podezření, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu V podezření

Zdá se, že Joseph O’Loughlin si nemá ve svém životě téměř na co stěžovat. Ve své psychiatrické praxi slaví úspěchy a doma na něj čeká krásná manželka a milující dcera. Jediné, co dosud kazilo pohádkový dojem, je rozvíjející se Parkinsonova choroba, která zapříčiňuje občasné potíže s koordinací těla. Přesto je Joseph O’Loughlin stále uznávanou kapacitou, takže je na žádost vrchního inspektora přizván k policejnímu vyšetřování, přičemž netuší, že bude brzy donucen riskovat vše, co má, aby očistil své jméno. Odhalí Joseph skutečného pachatele? To si pojďte přečíst v krimi románu z pera Michaela Robothama, o který se nejznámější nakladatelé na londýnském knižním veletrhu málem poprali, ačkoli ještě nebyl ani dopsán.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu V podezření vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V podezření
probíhá od 30. listopadu do 13. prosince 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi romány V podezření

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV podezření

Robotham, Michael

Moravská Bastei MOBA, 2015

Napsat komentář