Získejte závěrečný díl nové erotické trilogie

Rozpaleny-perex
Hlavní hrdinka Cat se konečně rozhodla, že získá muže svých snů. Nehledá u něj však lásku a porozumění, ale naopak touží pouze po vzrušení a nových erotických dobrodružstvích. A právě Cole vypadá jako muž, který by jí mohl její přání splnit.

Stravující vášeň a vzrušující zážitky

Pro fanoušky Padesáti odstínů šedi, Obnažené a především Stark Trilogy přichází další nová erotická série o třech mocných a záhadných mužích a krásných ženách, které je umí dostat na kolena, a o stravující vášni, která je spojuje.

Ve třetí, závěrečné knize z názvem Rozpálený, se Cat rozhodne konečně získat muže, po kterém dlouho touží. Lásku však nehledá – jejím cílem jsou vzrušující zážitky, které záhadný a nebezpečný Cole představuje už na první pohled.

Celý svůj život Cat prožila v předstírání, lžích a klamech. Narodila se pro podvody a vyrostla ve vzrušujících hrách na to, že je někým jiným, než doopravdy je. Řídila se jediným pravidlem – nepustit si nikoho k sobě příliš blízko. Až do chvíle, kdy ke Coleovi Augustovi nedokázala zůstat chladná. Sexy Cole je drsný chlápek, ale přesto dokáže být naprosto věrný. Skrývá však temná tajemství a jeho jizvy na duši jsou hluboké. Není mnoho žen, které by se dokázaly vyrovnat s jeho pochybnou minulostí i s podstatou jeho prudké žádosti. Ale něco na něm Cat láká a vábí, a jejich vzájemné touze nedokáže odolat. Riziko je však větší, než by Cat čekala: Dokáže svou hru proměnit v něco skutečného? Dokáže opravdu milovat?

 

Rozpálený

Autorka: J. Kenner

Vydalo: nakladatelství Baronet
Překlad: Zuzana Selementová
Počet stran: 344
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-269-0123-5

Přečtěte si více o knize Rozpálený, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Pomalu, jako by mě chtěl záměrně přivést k šílenství, po mně přejížděl očima. Přemohla jsem zachvění – i popud zavřít oči a oddat se představám, jak mě zvolna laská.
Místo toho jsem raději sledovala jeho obličej. Dívala jsem se, jak se v jeho výrazu objevuje žár, téměř hlad, jako by si v tu chvíli nepřál nic jiného, než se mě dotknout – než si mě vzít.
Udělej to, pomyslela jsem si. Rovnou teď a tady, hlavně to udělej a nech mě, ať hodím rozum a soudnost za hlavu. Vezmi si mě, zatraceně, a osvoboď mě.
Jenže si mě k sobě nepřitáhl. Nepoložil mi ruce na zadek a neotřel se pohlavím o moje stehna. Neopřel mě o zeď, ani nepřitiskl ústa k mým a nestiskl mi jednou rukou pevně prsa a druhou nezajel pod sukni. (str. 19)

 

Vyhrajte knihu Rozpálený

Pokud patříte mezi fanoušky Padesáti odstínů šedi nebo Stark Trilogy, jistě vám neunikla ani nejnovější erotická trilogie z pera J. Kenner s názvem Most Wanted. Setkáte se v ní nejen s přitažlivými, mocnými a záhadnými muži, ale také s krásnými ženami, které si je umí omotat okolo prstu. Taková je i Cat, která se rozhodne, že konečně získá svého vytouženého Colea Augusta. Ze začátku to vypadá, že se jí jako vždy podaří udržet vztah pouze na sexuální úrovni, ale brzy se ukáže, že s Coleem to nebude tak jednoduché, a Cat začíná podléhat jeho kouzlu. Ale dokáže po tolika náhodných známostech ještě někoho opravdu milovat?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rozpálený vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rozpálený
probíhá od 17. do 30. listopadu 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 erotické romány Rozpálený

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRozpálený

Kenner, J.

Baronet, 2015

Získejte závěrečný díl nové erotické trilogie - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Nellinka napsal:

    Dobrý den,

    právě jsem obdržela knihu Rozpálený, která udělá velikou radost pod stromečkem. Děkuji moc za výhru.

Napsat komentář