Nechte se pohltit Smrtícím žárem!

Patricia Briggs_Smrtici zar
Máme dobrou zprávu pro fanoušky Patricie Briggs a její fantasy série Alfa a Omega! V nakladatelství Fantom Print vyšel již čtvrtý díl, pod názvem Smrtící žár, který si za žádnou cenu nesmíte nechat ujít!

Romány ze série Alfa & Omega přenášejí čtenáře do světa vlkodlaků, kde Charles Cornick a Anna Lathamová ztělesňují protikladné strany osobnosti měňavců. Obyčejná dovolená nyní uvrhne dvojici přímo doprostřed nadpřirozené pohromy. Projednou se nevydají na cesty kvůli Charlesově roli otcova vymahače. Tentokrát je jejich výlet do Arizony čistě soukromý, neboť Charles plánuje koupit Anně k narozeninám koně. Tak aspoň celá cesta začíná… Charles a Anna však brzy odhalí, že v okolí řádí nebezpečné faeské stvoření, které nahrazuje lidské děti kopiemi. Studená válka mezi fae a lidmi se začíná rozhořívat – a Charles a Anna se ocitají přímo uprostřed palebné linie.

 

Smrtící žár

Autorka: Patricia Briggs
Přeložila: Kateřina Niklová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7398-328-4
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Smrtící žár vydalo nakladatelství Fantom Print.

 

O knize

Velmi úspěšnou sérii (ať už filmovou, seriálovou, videoherní či knižní) poznáte velmi brzy, protože se její tvůrce většinou rozhodne k ní přidat tzv. spin-off. Tedy odbočku od hlavního děje, která dává zpravidla větší prostor některé zajímavé – v základní řadě přitom vedlejší – postavě.
Tak vznikl televizní seriál Angel ke kultovní Buffy, či u nás Rumburak k neméně legendární Arabele. V žánru urban fantasy je takovým spin-offem i série Alfa & Omega americké spisovatelky Patricie Briggs, která rozpracovává osudy partnerské i profesní dvojice Charlese Cornicka a Anny Lathamové, dobře známých z cyklu o Mercedes Thompsonové.
Charles je v první řadě syn svého otce, nejváženější autority mezi americkými vlkodlaky, a zároveň vykonovatelem jeho vůle. Anna je pak tvz. omega, tedy vlkodlačka stojící mimo běžnou hierarchii smečky. V sérii Alfa & Omega tato dvojice prosazuje mezi příslušníky svého rodu právo a pořádek a také napravuje vztahy mezi nadpřirozenými bytostmi a lidmi.

Královna urban fantasy
Patricia Briggs opět dokazuje, proč je v současné urban fantasy absolutní královnou, když s lehkostí a bravurou splétá svižný a napínavý příběh plný akce, překvapivých zvratů a neokoukaných nápadů. K tomu si připočtěte tradičně famózní obálku od Dana dos Santose a je vám jasné, že tuhle knihu nemůžete minout.

Informace o knize byly čerpány ze stránek nakladatelství Fantom Print.

 

Série Alfa a Omega

Fantasy série Alfa a Omega oblíbené Patricie Briggs potěší milovníky vlkodlaků a také všechny fanoušky předchozí mimořádně úspěšné řady knih s Mercy Thompsonovou v hlavní roli. Pokud přesto váháte, zda se do nových vlkodlačích příběhů pustit, přečtěte si náš článek o knize, ukázky z prvního a druhého dílu nebo třeba naši recenzi prvního dílu.


Nakladatelství FANTOM Print je jedním z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy, sci-fi a literární adaptace počítačových her.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmrtící žár
Alfa a Omega 4

Briggs, Patricia

Fantom Print, 2015

Napsat komentář