Získejte příručku, jak správně balit, když jste geek

Randeni-pro-geeky-perex
Řadíte se mezi typické geeky, kteří tráví velkou část svého času v herním světě a romantiku prožívají maximálně se svými figurkami superhrdinů? A chcete to změnit? Oslovte bez obav dívku, která se vám líbí, s pomocí zajímavých tipů, triků a cheatů.

Staňte se mistrem námluv

Randeni-pro-geeky-ukazkaOdvážně se pusťte tam, kam se dosud žádný geek nevydal!

Své figurky superhrdinů uchováváte v původních obalech a vaše skříně jsou plné triček s tematikou Star Wars nebo Big Bang Theory. Nemůžete se odtrhnout od her ze série Elder Scrolls nebo Metal Gear Solid, ale nyní jste objevili úplně nový druh závislosti: tu nesmělou slečnu, která se přistěhovala do vedlejšího bytu.

Co by v takovém případě udělal správný geek? To se dozvíte v této příručce, která přímo přetéká zajímavými triky, návody a cheaty, které vám pomohou bez potíží prokličkovat všemi nástrahami námluv a milostných vztahů bez většího poškození. Geekové bez rozdílu věku v ní naleznout odpovědi na otázky smyslu života, vesmíru a vůbec všeho milostného od Prvního kontaktu až po Společenstvo prstenu. Kniha obsahuje spoustu rozverných osmibitových ilustrací a určitě naučí každého fanboye milovat dlouze a blaze.

 

Randění pro geeky

Autor: Eric Smith

Vydalo: nakladatelství Computer Press
Překlad: Martin Herodek
Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2015
ISBN: 978-80-251-4597-5

Přečtěte si více o knize Randění pro geeky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Computer Press patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete stáhnout a přečíst také ukázkovou kapitolu.

Computer-press_albatros-media

Nakladatelství Computer Press je jedničkou na trhu s počítačovou literaturou, a to již od roku 1994. Čtenářům představilo již více než 2000 titulů z velkého množství různých oblastí, například knihy zabývající se kancelářskými programy, administrací operačních systémů, grafikou a designem, digitální fotografií, hardwarem, počítačovými sítěmi, programováním, tvorbou webových stránek, systémy CAD či v poslední době velmi populárnímu propojení počítačových technologií se světem byznysu.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

K2218_sazba.inddFanoušek komiksů

Silné stránky: Ať už se tvoje sbírka ubírá cestou graficky bohatých sešitů plných barev, mangy, nebo preferuješ staré dobré černobílé komiksy, určitě máš hned několik pozoruhodných vlastností. Máš bohatou představivost (ta se tak nějak předpokládá, když hlavní hrdinové obvykle zemřou, znovu obživnou, cestují do alternativních dimenzí, promění se v zombie atd.). Jsi trpělivý (čekání na další číslo je někdy nekonečné) a loajální, mistr s přehledem o všech postavách a dějových linkách u sérií, které kupuješ od dob, co stály pár kaček.
Slabé stránky: Asi budeš úzkostně citlivý na bezpečnost (jasně, první Čtyřlístek patří do uzamykatelného boxu a nejlíp do banky, ale u většiny věcí a lidí vůbec nevadí, když nejsou ve stavu jako po vybalení z krabice). Občas jsi příliš defenzivní (to máš z toho, jak vytrvale stojíš za svým oblíbeným záporákem, kterého všichni ostatní nenávidí). A, přiznejme si to na rovinu, máš sklony být přehnaně kritický (ve světě komiksů mají autoři a grafici tendenci měnit zásadní věci bez předchozího varování, takže se vždycky najde někdo, kdo to „udělal lépe“). (str. 26)

 

Vyhrajte knihu Randění pro geeky

Neustále se odhodláváte k oslovení dívky, kterou potkáváte každé ráno na zastávce, ale nevíte, jak na to? Vyznáte se sice v komiksech a počítačových hrách, ale milostný život vám nic moc neříká? S pomocí příručky spoluzakladatele populárního blogu Geekadelpia Erica Smithe to můžete změnit! Ve své knize vám představí zajímavé triky, návody a tipy, jak bez potíží zvládnout všechny nástrahy a dostat se až k úspěšnému konci mise. Navíc v knize najdete mnoho veselých osmibitových ilustrací, díky kterým si budete připadat jako ve své oblíbené hře.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Computer Press patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Randění pro geeky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Randění pro geeky
probíhá od 26. října do 8. listopadu 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 příručky Randění pro geeky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRandění pro geeky

Smith, Eric

Computer Press, 2015

Napsat komentář