Zasoutěžte si o zásobu pohádek a říkanek na celý rok

365-pohadek-pribehu-a-rikanek-na-dobrou-noc-perex
Mají vaše děti rády čtení na dobrou noc? Pohádkových knih, které můžete otevřít, je mnoho, ale některé jsou moc dlouhé nebo někdy zase tak napínavé, že je přečtete za chvíli. My vám však představíme příběhy, které jsou na čtení před spaním jako dělané.

Čtení na dobrou noc

Rozsáhlá sbírka zábavných, ale i poučných příběhů, pohádek, písniček, veršů a říkanek bude děti provázet po celý rok a den co den jim poskytovat milé čtení na dobrou noc. Texty mají pro tento účel přiměřený rozsah, ani dlouhý, ani krátký, ale přesně takový, aby předčítání navodilo příjemnou atmosféru před usnutím. K hezkým zážitkům nad touto knížkou jistě přispěje i pestrý výběr a bohaté množství barevných ilustrací.

 

365 pohádek, příběhů a říkanek na dobrou noc

Vydalo: nakladatelství Egmont ČR
Počet stran: 240
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-252-3524-9

Přečtěte si více o knize 365 pohádek, příběhů a říkanek na dobrou noc, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu 365 pohádek, příběhů a říkanek na dobrou noc

Na každý den v roce připadá jedna pohádka či říkanka, takže už nebudete muset přemýšlet, po které knize z poličky sáhnete tentokrát, jen otevřete příslušnou stránku. Aby se dětem usínalo ještě lépe, jsou stránky navíc i bohatě ilustrované, takže jistě nebudou chtít zůstat jen u jednoho příběhu, a možná všech více než dvě stě stran přečtete během několika měsíců, ale to už je jen na vás.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu 365 pohádek, příběhů a říkanek na dobrou noc vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
365 pohádek, příběhů a říkanek na dobrou noc
probíhá od 25. října do 7. listopadu 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3x 365 pohádek, příběhů a říkanek na dobrou noc

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize365 pohádek, příběhů a říkanek na dobrou noc

Egmont ČR, 2015

Zasoutěžte si o zásobu pohádek a říkanek na celý rok - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. bronn napsal:

    Dobrý den, dnes mi dorazila kniha 365 pohádek, kterou jsem u vás vyhrál :)

Napsat komentář