Zahrajte si o dvanáct kroků, které vedou k úspěchu

Letovy-plan-perex
Na našem trhu najdete mnoho příruček, jak se stát úspěšnými, šťastnými, bohatými a přitom vynaložit pouze minimální úsilí. Kniha Briana Tracyho mezi ně však nepatří, protože autor z vlastní zkušenosti ví, že bez tvrdé práce nedosáhnete ničeho.

Cesta ke splněným cílům

Opravdovým tajemstvím úspěchu je to, že život je jako cesta letadlem na dlouhou vzdálenost. Nejprve si musíte určit, kam chcete dorazit, nastoupit do letadla a odstartovat k cíli a dopředu vědět, že 99 procent času se budete od kurzu odchylovat.

Na cestě k tomu, abyste byli šťastnější, zdravější a vedlo se vám lépe než dosud, musíte učinit dvanáct kroků. Tím, že podle nich budete postupovat, dostanete svůj život plně pod kontrolu a zaktivizujete veškeré své duševní síly. Stane se tím, kým jste se chtěli stát, a tak posílíte šanci, že cíle podle svého plánu dosáhnete. Letový plán Briana Tracyho vám ukáže, jak do svého cíle bezpečně a rychleji, než se vám kdy snilo, doletět.

 

Letový plán

Jak dosáhnout rychleji větších cílů, než se vám kdy snilo

Autor: Brian Tracy

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Jaroslav Veis
Počet stran: 168
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-7370-306-6

Přečtěte si více o knize Letový plán, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

Ukázka z knihy

Skutečné tajemství v akci
I ty nejdůmyslnější řízené střely, které neomylně doletí k cíli, musejí nejprve odstartovat. Musejí být odpáleny. A dřív než mechanismus jejich navádění začne fungovat, musejí se dát do pohybu.
Stejně tak dřív, než začnete využívat všech svých zjevných sil i schopností, musíte odstartovat sami sebe. Musíte učinit první krok. Musíte zahájit akci. Musíte překonat obavy z neúspěchu a možných zklamání. Musíte opustit svou zónu pohodlí a vkročit do „zóny nepohodlí“.
Opravdovým tajemstvím úspěchu je to, že život je jako cesta letadlem na dlouhou vzdálenost. Nejprve si musíte určit, kam chcete dorazit, nastoupit do letadla a odstartovat k cíli a dopředu vědět, že 99 procent času se budete od kurzu odchylovat. (str. 14)

 

Vyhrajte knihu Letový plán

Máte ve svém životě jeden nebo více větších cílů, kterých toužíte dosáhnout, ale nevíte, jak na to? Tajemství úspěchu bez práce vám Brian Tracy neprozradí, ale poradí vám, jak se k úspěchu dopracovat rychleji. Stačí se řídit jeho dvanácti jednoduchými kroky a hlavně se odhodlat a začít na sobě pracovat. Přečtěte si několik tipů, díky kterým si vypracujete dokonalý „letový plán“, který vás bude na vaší cestě za úspěchem provázet. Mějte však na paměti, že je třeba jej občas i upravit a hlavně řešit překážky, které vás potkají, a nevzdávat se. Dostaňte svůj život pod kontrolu, buďte silnějšími a zvyšte své šance na úspěch právě nyní.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie Publishing SE vám přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou knihu Letový plán vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Letový plán
probíhá od 8. do 21. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 4 knihy o cestě k úspěchu Letový plán

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLetový plán
Jak dosáhnout rychleji větších cílů, než se vám kdy snilo

Tracy, Brian

Synergie Publishing SE, 2015

Napsat komentář