Zahrajte si o Vieweghovu povídkovou audioknihu

Zpatky-ve-hre-perex
Třináct povídek, ve kterých možná mnozí poznají i situace z vlastního života, na vás čeká v jubilejní desáté audioknize oblíbeného spisovatele Michala Viewegha. Ten je po překonání zdravotních problémů zpátky ve hře.

Momenty z běžného života

Nová audiokniha Michala Viewegha dostala název podle jedné ze třinácti povídek, která je i povídkou finální. Autor v nich svou oblíbenou postavu – Oskara – vystavuje kritickým životním momentům: manželskému stereotypu či nevěrám, ale také skoro jisté smrti. Stárnoucí hrdina ji sice přežije, ovšem záhy se ocitne ve víru těžkých následků. Jedním z nich je rozvod spojený s rozvratem Oskarových dosavadních jistot. Na povídkách teď znovu oceníme čtivost i spád a také další Vieweghovy tvůrčí přednosti, včetně ironie, melancholické grotesknosti a místy i překvapivě silné nadsázky.

Stručně řečeno: Nejpopulárnější český spisovatel je zpátky ve hře!

 

Zpátky ve hře

Autor: Michal Viewegh

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Interpret: Jiří Dvořák
Délka: 3 hod. 23 min.
Vydáno: 9/2015

Přečtěte si více o audioknize Zpátky ve hře, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. Můžete si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-bookmedia

Audiotéka.cz nabízí nepřeberné množství mluveného slova a to již od roku 2011. Její jedinečnost je v tom, že audioknihy lze poslouchat díky webové stránce a také díky aplikacím pro chytré telefony. V nabídce má přes 2500 audioknih ve formátu MP3 a nejrůznějších žánrů.

 

Vyhrajte audioknihu Zpátky ve hře

Poslechněte si třináct nejnovějších povídek, které pro vás namluvil vynikající herec Jiří Dvořák a jejichž režie se ujal Jakub Tabery. V některých částech rozpoznáte běžné situace z vlastního všedního života a občas dokonce jasnou inspiraci skutečnými zážitky Michala Viewegha. Nevěra, rozvod, stereotyp v manželství, ale i ztráta paměti v důsledku prasknutí aorty, to vše najdete v nejnovější audioknize.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou audioknihu Zpátky ve hře vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Zpátky ve hře
probíhá od 30. září do 13. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 4 audioknihy Zpátky ve hře (Michal Viewegh)

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZpátky ve hře
Audiokniha

Viewegh, Michal

Bookmedia, 2015

Napsat komentář