Zasoutěžte si o publikaci o posmrtném životě

Jake-je-to-v-nebi-perex
Zajímá vás, co následuje po smrti? Věříte, že smrtí nic nekončí a naše duše putují někam dál? Concetta Bertoldiová působí jako médium na plný úvazek a právě nyní se rozhodla podělit se se svými poznatky o osudech ze záhrobí.

Co se děje po smrti?

Concetta Bertoldiová je ve styku se záhrobím už od dětství. Působí jako médium na plný úvazek a pořádá pravidelné seance se členy britské královské rodiny, americkými celebritami, politiky a dalšími osobnostmi. Na setkání s ní je toho času dvouletá čekací listina. Žije s manželem v New Jersey.

Ve své knize s neobyčejnou otevřeností a suchým humorem odhaluje skutečnosti o osudu a štěstí našich drahých zemřelých.

Odpovídá na jakékoli otázky: od praktických až po skandální. Kromě toho se s námi dělí o osobní tajemství a s osvěžující upřímností přiznává, jak jí tento zázračný dar ovlivnil život, manželství, přátelství a profesní dráhu a jak jej rozličnými způsoby využívá k tomu, aby pomohla ostatním.

 

Jaké je to v nebi?

Vše, co byste chtěli vědět o posmrtném životě

Autorka: Concetta Bertoldi

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Ivana Dirk Lukačovičová
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-8111-262-1

Přečtěte si více o knize Jaké je to v nebi?, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi. Nezapomeňte také na ukázku.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Ukázka z knihy

Tak říkám Lindě: „Tvoje maminka chce, abych ti připomněla náhrdelníky a vyřídila ti, že tě má ráda. Máš nějaké její náhrdelníky?“ Linda v ten okamžik skoro omdlela. Potřebovala studený obklad, aby se vzpamatovala. Pak mi vysvětlila: „Když maminka umřela, neměla žádné vzácné šperky – jen bižuterii k šatům a levné, legrační doplňky.“ Linda chtěla mít po mamince něco na památku, a tak si vzala tři šňůrky korálků – levný náhrdelník typu Mardi Gras. Obtočila je v autě kolem zrcátka, ovinula je několikrát, aby nevisely a nehoupaly se. Jednou jela autem a najednou se přímo na ni řítil náklaďák. Vypadalo to na čelní náraz. Tušila, že zemře, a jak se k ní náklaďák blížil, stačila jen vykřiknout: „Maminko!“ Když se probrala, uvědomila si, že je stále naživu. Ruce měla v klíně a kolem prstů obtočené šňůrky korálků! (str. 60)

 

Vyhrajte knihu Jaké je to v nebi?

Odpovědi na všechny vaše otázky, které vás napadají při zmínce o posmrtném životě, pro vás sepsala Concetta Bertoldi. Věříte, že nad vámi bdí anděl strážný? A dokáže vás opravdu ochránit od všeho zlého, nebo si svůj osud na světě řídíme jen a jen sami? A co si myslíte o tom, zda mají v záhrobí sex? Poněkud úsměvný problém, ale i k němu najdete v knize vyjádření. Tak neváhejte a pusťte se do čtení. I když na posmrtný život nevěříte, možná vás některé stránky donutí ještě jednou se nad tím zamyslet, případně svůj názor zcela přehodnotit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jaké je to v nebi? vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jaké je to v nebi?
probíhá od 15. do 28. září 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Jaké je to v nebi?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJaké je to v nebi?
Vše, co byste chtěli vědět o posmrtném životě

Bertoldi, Concetta

Noxi, 2015

Zasoutěžte si o publikaci o posmrtném životě - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Kalika Kalika napsal:

    Děkuji za vyhranou knihu Běsni a zuř.Mám z ní radost a v tipování pokračuji dál.

  2. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dobrý večer, dnes mně došla tato kniha, kterou jsem vyhrála a moc za ni děkuji. Přišla zcela v pořádku a udělala mně radost.

Napsat komentář