Zahrajte si o knihu o motivaci a úspěchu

Posedlost-uspechem-perex
Chcete se stát úspěšnými v tom, co vás baví a naplňuje? Pokud ano, tak jak moc to chcete? Odpovězte si na tyto a další otázky s pomocí knihy od uznávaného odborníka Ivo Tomana a zařaďte se mezi ty, kteří chtějí a dokážou vyhrát.

Najděte a usměrněte svoji posedlost

Celé dějiny lidstva doprovázejí fantastické příběhy podceňovaných outsiderů, kteří překvapivě často vítězí nad jasnými favority. Naopak stále vidíme selhání těch, kteří podle všech předpokladů „musí“ vyhrát.

Z historie se vynořují tyto otázky:

  • Jak je možné, že tak často se nemocní prosadí v porovnání se zdravými?
  • Jak je možné, že tak často ti méně chytří (podle IQ) uspějí v souboji s chytřejšími?
  • Jak je možné, že tak často chudší překonají ty bohatší?
  • Jak je možné, že tak často slabší porazí silnější?

Chcete být úspěšní? Pokud ano, pak zodpovězte dvě otázky:

  1. Proč chcete být úspěšní? Na tuto otázku máme odpovědi typu: Abych měl… Abych byl… Abych dosáhl… Jenže mnohem důležitější otázkou je další otázka.
  2. Jak moc to chcete? Představte si stupnici od 0 do 10. 0 znamená, že netoužíte po úspěchu. 10 naopak značí vaši maximální touhu po úspěchu. Kde jste vy?

Pokud jste na předchozí otázky alespoň jednou odpověděli ANO, pak vám tato kniha zodpoví mnohé otázky, které si kladete ve svém životě. Vášnivě můžete nejen milovat, ale také tvořit i ničit. Jak svou posedlost najdete a jak ji usměrníte správným směrem?
Začtěte se do této knihy.

 

Posedlost úspěchem

Síla, která tvoří i ničí

Autor: Ivo Toman

Vydalo: nakladatelství TAXUS International
Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2015
ISBN: 978-80-87717-09-7

Přečtěte si více o knize Posedlost úspěchem, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Když se britského horolezce George Malloryho (1886–1924) zeptali, proč touží vylézt na Everest, lakonicky odvětil: „Protože existuje!“
Jenže posedlost může mít také špatné následky. Mallory se sice několikrát pokusil Mount Everest zdolat, ale nepovedlo se mu to. Naopak se mu nejvyšší hora světa stala osudnou. Malloryho tělo bylo objeveno až po 75 letech, v květnu 1999 v nadmořské výšce 8 155 metrů.

Jak vidíte, posedlost může mít i špatné důsledky. A nejen to. Posedlost dokonce může být od základů špatná. Svůj druh posedlosti přece měli i Hitler, Lenin, Stalin a další jim podobní. Morálka či etika totiž nezávisí na velikosti lidské motivace. Lidem často velice záleží na nemorálních věcech a jdou si za tím s velkým odhodláním. Například Hitler dokázal v roce 1932 během jediného měsíce pronést přes padesát veřejných projevů. (str. 9)

 

O autorovi

Ivo-TomanIvo Toman je zakladatelem mezinárodní společnosti TAXUS International, který se narodil s Touretteovým syndromem. I přes problémy způsobené tímto postižením absolvoval VŠLD ve Zvolenu. Po roce 1989 se začal zajímat o prodej, marketing a aplikovanou psychologii. V prodeji měl úspěchy, proto ho požádali, aby školil jiné. Váhal, protože má tiky, dokonce i zvukové. Nakonec ale svolil. O svých prodejních zkušenostech pak napsal knihu Jak začít MLM a jelikož se dobře prodávala, napsal pak ještě tři další. Nahrál také několik vzdělávacích audio a video programů. Po 16 letech příprav shrnul Marketingovou psychologii na přelomu let 2006/2007 do nového vzdělávacího videoprogramu s názvem Instinkt zabijáka. Ten pomáhá podnikatelům a firmám uspět v konkurenčním boji. Ivo Toman věnuje část svých příjmů podobně postiženým lidem jako je on sám, kteří neměli to štěstí a z různých důvodů se neprosadili. V roce 2008 byl oceněn zařazením do Almanachu 1000 Leaders of Czech Republic.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autora)

 

Vyhrajte knihu Posedlost úspěchem

Posedlost pro nás může být nejen hnacím motorem na cestě za úspěchem, ale může svádět i na špatnou stranu. Jak tyto dva typy od sebe rozeznat a nechat se pohánět jen správným směrem, díky kterému dojdete až na vrchol? V tom vám poradí úspěšný podnikatel a uznávaný odborník na motivaci a osobní rozvoj Ivo Toman.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Posedlost úspěchem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Posedlost úspěchem
probíhá od 5. do 18. září 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 motivační knihy Posedlost úspěchem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePosedlost úspěchem
Síla, která tvoří i ničí

Toman, Ivo

TAXUS International, 2015

Napsat komentář