Se začátkem školního roku je tu „Velká pátračka“!

501VelkaPatrackaNahled
Krásně ilustrované a zábavné knížky o zvířátkách a dopravních prostředcích potěší každé hravé dítě. Jsou vhodné pro neposedné kluky i holky.

Knihy v dnešních tipech patří do série 501: Velká pátračka pro bystré děti a vydalo je nakladatelství Slovart, které bylo založeno v Praze v únoru 1994. Od té doby vydalo přes 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

 

Jako první si dnes představíme knížku 501 Farma: Velká pátračka pro bystré děti, ve které si mohou malí čtenáři zahrát na detektivy a hledat různá zvířátka, zatoulaná po farmě. Naučí se novým věcem, procvičí si zrak, a zároveň se dobře pobaví!

501 Farma: Velká pátračka pro bystré děti

Přeložila: Radka Svobodová

Počet stran: 24
Vazba: vázaná
Formát: 215×257 mm
ISBN: 978-80-7391-227-7
Doporučená cena: 129 Kč

Přečtěte si více o knize 501 Farma: Velká pátračka pro bystré děti.

Kravičky, ovečky, malinká kuřátka… dokážeš je najít úplně všechny? Tahle úžasná knížka plná legračních zvířátek z farmy by rozhodně neměla chybět v tvojí knihovničce. Hledej prasátka, která si ve stájích hrají na žokeje, najdi slepice neboli rozhodčí v závodě superrychlých traktorů, ulov na pastvinách vlky převlečené za beránky. Čeká tě spousta práce! A věř, že kniha zaujme a zabaví každého neposedného kluka nebo holku. Takže i tebe!

Ukázka z knihy

501Farma

————————————————

Druhá kniha dnešních tipů, 501 Doprava: Velká pátračka pro bystré děti, se od předchozí liší tím, že místo zvířátek z prostředí farmy v ní musí hraví čtenáři vyhledávat rozličné dopravní prostředky. Tato pěkná pestrobarevná kniha děti rozveselí i poučí.

501 Doprava: Velká pátračka pro bystré děti

Přeložila: Radka Svobodová

Počet stran: 24
Vazba: vázaná
Formát: 217×257 mm
ISBN: 978-80-7391-229-1
Doporučená cena: 129 Kč

Přečtěte si více o knize 501 Doprava: Velká pátračka pro bystré děti.

Osobní auta, náklaďáky, čluny, helikoptéry či rakety… dokážeš je najít? Soustřeď se, ať nic nepřehlédneš! Také bez téhle úžasné knížky plné všech možných dopravních prostředků se neobejdeš, určitě ji musíš mít. Hledej odvážné kaskadérské kousky v obrovském kaňonu, najdi čluny uhánějící napříč oceánem, objev hvězdná autíčka v autokině, neztrať se mezi auty na bláznivé pouti plné kolotočů. I tady tě čeká spousta práce a zábavy!

Ukázka z knihy

501Doprava


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete
spoustu úžasných knih.

Zaujaly vás dnešní  knižní tipy? Napište nám svůj názor
v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize501 Farma: Velká pátračka pro bystré děti

Slovart, 2015

zobrazit info o knize501 Doprava: Velká pátračka pro bystré děti

Slovart, 2015

Napsat komentář