Udělejte si čas na motorická cvičení

udelejte si cas obalka
Pokud má vaše dítě poruchu učení, určitě bude vhodné věnovat mu více času. Problémy s motorikou vám pomohou vyřešit praktické cviky a pohybová cvičení navržená dvěma zkušenými eurytmistkami.

Kniha obsahuje pohybová cvičení pro rodiče, učitele a terapeuty dětí, které mají problémy v oblasti řeči, vyjadřování, čtení, psaní a mluveného projevu.

Dítěti, které má problém se čtením, psaním, počítáním či pravopisem, se zpravidla nedaří ani v oblasti motorické: tyto děti mají často potíže s rovnováhou, s házením a chytáním míče, s chůzí po rovné čáře, s udržováním pořádku ve věcech nebo třeba s oblékáním.
A naopak: děti, které se projevují v motorické oblasti jako nešikovné, mohou mít ve škole potíže se čtením, psaním, počítáním…

Autorky knihy – obě zkušené eurytmistky – představují čtenářům (rodičům, učitelům, terapeutům) jednoduchá pohybová cvičení, která lze s dětmi cvičit prakticky kdykoli a kdekoli. Systematicky popisují problémy dítěte a nabízejí škálu cviků, které účinně pomáhají.
Ovšem pod jednou podmínkou: že si na dítě uděláme čas alespoň pět minut denně.

 

Udělejte si čas

Praktická cvičení pro děti s poruchami učení

Autorky: Jean Huntová, Mary Nashová‑Worthamová

Počet stran: 104
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-7530-007-2
Doporučená cena: 197 Kč

 

Knihu Udělejte si čas vydalo nakladatelství Malvern.


Nakladatelství Malvern vzniklo na konci 90. let minulého století. Těžiště vydavatelské činnosti tvoří západní spirituální tradice, mystika, religionistika, alchymie, hermetismus, literární věda, kulturní antropologie, knihy mezioborové, umělecká beletrie a poezie, přírodní vědy, knihy pro děti a rodiče a dílo filosofa a biologa Zdeňka Neubauera.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUdělejte si čas
Praktická cvičení pro děti s poruchami učení

Huntová Jean, Nashová-Worthamová Mary,

Malvern, 2015

Napsat komentář