Průvodce na cestě k rovnováze, klidu a štěstí

perex_metafora_bachovy_esence
V nakladatelství Metafora vychází další z knih z oblíbené série „Od A do Z“. Tentokrát se můžete nechat unášet Bachovými  květovými esencemi…

 

Bachovy květové esence od A do Z

Každodenní život se všemi svými požadavky na nás klade stále větší nároky, a tak je pochopitelné, že hledáme cesty, jak se s nimi vyrovnat a ještě si udržet pevné zdraví, optimismus a výkonnost. Květové esence – a zejména ty nejznámější ze všech, BACHOVY KVĚTOVÉ ESENCE, byly pro svoji účinnost známé a užívané už od dob svého vzniku, ale poslední dobou se jejich obliba ještě zvyšuje. Pomáhají totiž jak malým dětem, tak starším lidem, uhoněným manažerům, unaveným maminkám, vystresovaným studentům i nejistým uchazečům o zaměstnání.

Svou mocnou přírodní silou dokážou nastolit vnitřní harmonii a duševní vyrovnanost, pomáhají při zvládnutí nejrůznějších nežádoucích emocí či stavů, jaké občas přepadají každého z nás. Nedostatek sebedůvěry, nejistota, žárlivost, malomyslnost, podrážděnost, zoufalství, vyčerpání… s tím vším si umějí poradit.

 

Bachovy květové esence od A do Z

Autorka: Katarina Michel

Formát 140 x 165 mm
Vazba: vázaná, bohatě ilustrovaná
Počet stran: 320 stran
Cena: 379,- Kč
ISBN 978-80-7359-351-3

Knihu Bachovy květové esence od A do Z vydává nakladatelství Metafora

 

Tato krásně ilustrovaná knížka je tedy skvělým průvodcem na cestě k hlubšímu poznání Bachových květových esencí a poradí vám i s jejich používáním v běžném životě. Je určena jak pro úplné začátečníky, kteří to teprve hodlají vyzkoušet, tak pro pokročilé, kteří už s Bachovými květovými esencemi pracují, ale rádi by se o nich dozvěděli něco víc.

Videoupoutávka a rozhovor s autorkou je zde

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBachovy květové esence od A do Z
38 esencí k harmonizaci těla i duše

Michel, Katarina

Metafora, 2012

Napsat komentář