Zamilujte se v knihách

zamilovane.knihy.obalka
Láska, sex, touha, zakázané ovoce nebo jen přátelství? Dnes vám představujeme knihy, které jsou doslova nabité vším, po čem ženy touží… Přečtěte si dnešní tipy a vyberte si!

Je vám osmnáct let a jste zamilovaní. No, není to nádhera? Může i nemusí být. Problémem je, když vaše láska je vaším učitelem na střední škole a ještě mu nejste lhostejná. Jak tohle může dopadnout? Přečtěte si knihu Nepoučitelná a dozvíte se více!

Osmnáctiletá Maise pochází z neúplné a nefunkční rodiny a musí řešit spoustu problémů. Není tedy divu, že si připadá vyzrálejší než její vrstevníci a táhne ji to do světa dospělých. Do jednoho ze starších mužů, v jejichž náruči hledá o prázdninách rozptýlení, se nečekaně zamiluje a ocitá se na bláznivé horské dráze touhy a nebezpečí. Evan je totiž její učitel na střední… Láká je oba jen zakázané ovoce, nebo se mezi nimi rodí opravdová láska? A dá se to vůbec poznat, když se řítíte do neznáma volným pádem?

Nepoučitelná

Autorka: Leah Raeder
Přeložila:  Petra Jelínková

Počet stran: 312
Vazba: vázaná
Formát: 149×216 mm
ISBN: 978-80-7306-755-7
Doporučená cena: 319 Kč

Knihu Nepoučitelná vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Prolistujte si ukázku z knihy.

————————————————

Co dělat, když máte matku závislou na drogách, která vás přivede do nemalých finančních potíží? Hrdinka knihy Zůstaň se mnou vám na to odpoví a ještě se při urovnávání matčiných problémů možná zamiluje…

V jednadvaceti nemá studentka Calla moc zkušeností. Jak vyrůstala, byla svědkem událostí, které by žádné dítě vidět nemělo. Stále si v sobě nese fyzické a emocionální jizvy ze soužití s drogově závislou matkou. Bezpečná zeď, kterou si Calla kolem sebe pečlivě vystavěla, se však rozpadne, když zjistí, že jí matka ukradla peníze na studium a zanechala na její jméno velký dluh. Teď se Calla musí vrátit do malého města, které chtěla navěky nechat za sebou, a opět napravit matčino nezodpovědné chování. Mona však není nikde k nalezení. Místo ní nalévá za barem drinky vysoký a sexy Jackson James. Nabídne jí práci a pomáhá s hledáním matky. A podle toho, jak se na ni dívá, je budoucí zdravotní sestřičce jasné, že ji chce dostat do postele… a možná i něco víc. Než si ho však Calla pustí k tělu, musí se vyrovnat s bolestí z minulosti a s muži z podsvětí, kteří jí chtějí ublížit, pokud jim nevydá svou matku.

Zůstaň se mnou

Autorka: Jennifer Armentrout
Přeložila: Renata Heitelová

Počet stran: 456
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 120×195 mm
ISBN: 978-80-269-0135-8
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Zůstaň se mnou vydalo nakladatelství Baronet.

Prohlédněte si dostupnou ukázku z knihy.

————————————————

Dá se ještě zachránit naše manželství? Na tuto otázku hledá odpověď třicetiletý lord Ash v knize Jak milovat lorda Ashe. Dokáže přesvědčit svou ženu, aby dala jejich vztahu ještě šanci?

Lord Ash, nejstarší syn Vévodkyně lásky, žije už osm let v podivném manželství, které nenechává spát nejednu londýnskou klepnu. Smetánka spekuluje o rozvodu a vdavekchtivé dámy se nemohou dočkat, až bude dědic vévodského titulu volný. Vždyť roky ubíhají a třicetiletý lord Ash stále nemá pokračovatele rodu.
A přesně z toho důvodu se Ash vydává za svojí ženou Jess, jež žije řadu let v odluce na vzdáleném panství. Podaří se mu manželství zachránit, nebo jejich vztah definitivně spěje ke skandálnímu rozchodu?

Jak milovat lorda Ashe

Autorka: Sally MacKenzie
Přeložila: Renáta Tetřevová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 135×207 mm
ISBN: 978-80-249-2757-2
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Jak milovat lorda Ashe vydalo nakladatelství Ikar.

Zaujala vás tato kniha? Podívejte se na ukázku.

————————————————

První díl erotické trilogie, to je Rychle a smyslně. Hlavní postava Rylee se dostane do situace, kdy musí bojovat sama se sebou. Vyhrají city nebo rozum? Na to vám odpoví tato kniha.

Rylee Thomasová je se svým životem spokojená…, i když srdce má obehnané vysokou zdí. Jednoho dne ale padne, a to doslova, do náruče Coltonu Donovanovi. Zničehonic ji zaplaví touha. Jenže někoho tak nadutého jako je Colton, amatérský automobilový závodník, podnikatel a profesionální lamač srdcí, snad ještě nepotkala. Ona mu naletět rozhodně nehodlá.

Rychle a smyslně

Autorka: Kristy Brombergová
Přeložila: Jaroslava Novotná

Počet stran: 350
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7462-746-0
Doporučená cena: 328 Kč

Knihu Rychle a smyslně vydalo nakladatelství Jota.

Neváhejte a přečtětě si ukázku.

————————————————

Kdo by někdy neslyšel o sérii Padesát odstínů… Zkuste si pro změnu druhý díl erotického románu  – Padesát odstínů temnoty – poslechnout jako audioknihu v podání Terezy Bebarové.

Poté co Anastasia Steeleová na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout. Když jí tedy Christian předloží novou smlouvu, nemůže odolat a vrací se k muži, kterého miluje. Postupně odhaluje všechna tajemství a zjišťuje, že jeho padesát odstínů šedi je temnějších, než si kdy dovedla představit. A zatímco Christian bojuje se svými démony, Ana musí učinit nejdůležitější rozhodnutí ve svém životě…

Fifty Shades Darker: Padesát odstínů temnoty [Audio na CD]

Autor: E. James
Přeložila: Zdenka Lišková

Vazba: CD
ISBN: 8594050421479
Doporučená cena: 399 Kč

Audioknihu Fifty Shades Darker: Padesát odstínů temnoty vydalo nakladatelství XYZ.


Chcete se i vy zamilovat v knihách? Zapojte se do našich aukcí!

Líbí se vám některá představená kniha? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak milovat lorda Ashe

MacKenzie, Sally

Ikar, 2015

zobrazit info o knizeFifty Shades Darker: Padesát odstínů temnoty [Audio na CD]

James, E. L.

XYZ, 2015

zobrazit info o knizeNepoučitelná

Raeder, Leah

Pavel Dobrovský – BETA, 2015

zobrazit info o knizeRychle a smyslně

Brombergová, Kristy

Jota, 2015

zobrazit info o knizeZůstaň se mnou

Armentrout, Jennifer

Baronet, 2015

Napsat komentář