Zasoutěžte si o vtipný příběh o velkém snu psa Biffa

Psi-nebaleti-perex
Biff má velký sen – touží být baletní hvězdou, objevovat se na plakátech a ztvárnit známé role. Ale má to jeden háček: Biff je totiž pes a ti přece netančí. On se ovšem nevzdává a nebojí se jít za svým snem. Stává se tak velkou inspirací pro mnohé z nás.

Balerína Biff

Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, světlo měsíce a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech. A věřte, že splnění takového snu není maličkost, když Vám pořád všichni opakují, že psi nebaletí a že to přece nemůžete dokázat.

Příběh je veselým dobrodružstvím malého psa s velkým snem a ponaučením – nebát se jít si za svým, protože tužby i těch nejmenších se plní. Příběh a ilustrace očarují všechny malé čtenáře.

 

Psi nebaletí

Autorka: Anna Kemp

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Překlad: Sara Ogilvie
Počet stran: 32
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2015
ISBN: 978-80-87588-70-3

Přečtěte si více o knize Psi nebaletí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

PRESCO-LOGO-120x60

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihu Psi nebaletí

Co dělat, když máte sen, o kterém vám všichni tvrdí, že je nesplnitelný? Buď se ho můžete s těžkým srdcem vzdát, nebo o něj bojovat stejně jako pes Biff. Ten se touží stát balerínou, přestože mu všichni v jeho okolí tvrdí, že je pes a ti přece nebaletí. Motivační příběh pro malé děti od 4 do 8 let je naučí, že snít je krásné a některé sny se mohou stát skutečností, pokud se člověk snaží a jde si za svým. Neobvyklý formát knihy 26 × 26 cm navíc poskytuje dostatek prostoru nejen pro příběh samotný, ale také pro mnoho překrásných ilustrací, které má na svědomí Sara Ogilvie.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Psi nebaletí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Psi nebaletí
probíhá od 3. do 16. srpna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 5 knih pro děti Psi nebaletí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePsi nebaletí

Kemp, Anna

PRESCO GROUP a.s., 2015

Napsat komentář