Vyhrajte francouzské erotické dobrodružství

Hotel-v-Parizi-pokoj-c3-perex
Francouzi jsou vyhlášenými milovníky, takže kdo jiný než spisovatelka z Francie by měl napsat román nabitý vášní, sexem a jiskřením mezi hlavními hrdiny? Trilogie Hotel v Paříži už zavedla čtenáře do dvou pokojů a nyní je na čase navštívit třetí a poslední.

Hotel des Charmes

Paříž v prvních červnových dnech, hotelový pokoj dopoledne… Annabelle a Louis jsou svoji. Jejich objetí zůstávají stejně vášnivá a v žilách jim proudí stejná smyslnost, která je přivádí do důvěrně známých pokojů v Hotelu des Charmes. Dokázali by se spolu milovat dny, měsíce, roky. I na místech, které patří pouze jim, je ale dohánějí intriky Louisova bratra Davida a strhávají je do ničivé temnoty… Třetí díl erotické trilogie, která je považována za francouzskou odpověď na Fifty Shades of Grey.

 

Hotel v Paříži: pokoj č. 3

Autorka: Emma Marsová

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Jiří Žák
Počet stran: 424
Vazba: vázaná
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-7505-165-3

Přečtěte si více o knize Hotel v Paříži: pokoj č. 3, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázkovou kapitolu.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

V pokoji číslo dvě jsme strávili skoro celý den a následující noc. Teď, když jsme měli před sebou celý život, se čas nějakým zvláštním způsobem zkomprimoval. Můj strach mi připadal neopodstatněný a já se s tím pocitem nedokázala smířit.
„Proč nezůstaneme tady?“ zeptala jsem se mezi zmačkanými prostěradly. „Je nám tady dobře, ne?“
V mé prosbě byla bezpochyby obsažena i trocha nostalgie. Měsíce strávené v Joséphinině pokoji se rovnaly rozkoši, lenosti a bezstarostnosti. Vysněný život, jenž zářil v mých vzpomínkách jako zlatý věk naší lásky.
Louis na mě vrhl odzbrojující úsměv, který mě od našeho prvního setkání vždycky zbavil veškerého podezření, jaké jsem vůči němu cítila. Byl to úsměv, který by mnozí lidé označili za pustošící, ale já v něm četla dětskou nevinnost. Člověk dokáže odolávat příliš sebejistým svůdcům, ale lze vůbec bojovat s takovou čistotou a líbezností? (str. 10)

 

Vyhrajte knihu Hotel v Paříži: pokoj č. 3

Annabelle, bývalá placená společnice z Paříže, a Louis jsou konečně manželé. Přesto nic z jejich touhy po tom druhém nevyprchalo a jejich objetí jsou stále vášnivá, stejně jako jsou jejich myšlenky pořád hříšné. Jejich lásku nedokáže narušit ani žádná z intrik, které na ně chystá David. Toho si Annabelle totiž chtěla původně vzít, dokud se nesetkala s jeho bratrem Louisem. Vydejte se zpět do důvěrně známých pokojů Hotelu des Charmes a zažijte poslední erotické dobrodružství. Pokud si chcete připomenout, co se odehrálo v předchozích dílech Hotel v Paříži: pokoj č. 1 a Hotel v Paříži: pokoj č. 2, přečtěte si naše starší články.

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hotel v Paříži: pokoj č. 3 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hotel v Paříži: pokoj č. 3
probíhá od 30. července do 12. srpna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 erotické romány Hotel v Paříži: pokoj č. 3

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHotel v Paříži: pokoj č. 3

Marsová, Emma

XYZ, 2015

Napsat komentář