Romantický začátek týdne

sand-heart-1-1421654-m
Vstupte do nového týdne společně s námi a dávkou romantiky! Právě tu vám totiž přinášíme v dnešních knižních tipech!

Na prvním místě vám představujeme knihu Po čem touží vévoda. Příběh o vévodovi z Lyonsu, který se setkává s pravou láskou při hledání svého bratra, potěší nejednu citlivou duši. Knihu napsala Sabine Jeffries. Nahlédněte do ukázky!

Po čem touží vévoda

Autorka: Sabrina Jeffries

Přeložila: Dana Šimonová
Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 120×195 mm
ISBN: 978-80-269-0066-5
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Po čem touží vévoda vydalo nakladatelství Baronet.

V první knize nové řady romantických příběhů z pera Sabriny Jeffries, vycházejících pod souhrnným názvem Vévodovi muži, se nám představuje Maxmilian Cale, vévoda z Lyonsu, který právě dostal tajemný vzkaz o tom, že by se mohl setkat se svým údajně mrtvým starším bratrem, jenž byl jako malý hoch unesen a jehož místo pobytu bylo vypátráno až po jeho tragické smrti v ohni. Při pátrání po autorovi tohoto vzkazu Tristanu Bonnaudovi se vévoda dostane k jeho sestře Lisette, nemanželské dceři vikomta Rathmoora. Protože Tristan není k nalezení, vydávají se ho Maxmilian s Lisette v roli údajných manželů hledat do jeho bytu v Paříži, kde jim s dalším pátráním pomůže jeho bývalý nadřízený a zakladatel francouzské policie Vidocq. Čím delší čas tráví vévoda s Lisette, tím víc je přitahován její krásou, chytrostí i otevřeností. Po překvapivém zjištění, kde se Tristan Bonnaud nachází a jak je to s jeho starším bratrem, si musí vybrat mezi láskou a svým pevným rozhodnutím, že se neožení kvůli údajné rodové chorobě…

—————————————————-

Román Zapletený je zamilovaný, lechtivý příběh o tom, že lásce člověk neporučí a že se může objevit opravdu kdykoli. Jak dopadne aféra muže, který se nechtěl vázat, a ženy, která má před svatbou? Kniha pochází od autorky Emmy Chase.

Zapletený

Autorka: Emma Chase

Přeložila: Iva Hejlíčková
Počet stran: 224
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-204-3196-7
Doporučená cena: 239 Kč

Knihu Zapletený vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Drew Evans, úspěšný třicátník se sebevědomím až do stropu, svůj život miluje a rozhodně v něm nehodlá cokoli měnit. Proč taky? Přes týden září v otcově koncernu, o víkendu v nočních klubech. Vztah? Láska? Nebude se přece zbytečně zaplétat! Ženy na něj stojí frontu a jemu jeho životní motto nevstoupíš dvakrát do stejné řeky plně vyhovuje. Alespoň do té doby, než potká Kate, novou kolegyni s vlasy po pás a jazykem jako břitva. Jenže Kate má před svatbou, na aférky si nepotrpí, a jak se zdá, ani na Drewa. A že mu v práci šlape na paty? Tak to už, kočka, trochu přehání, ne? Jenže zákonům přitažlivosti neporučíš a muži jsou tvorové nejen ješitní, ale i bojovní. Zvlášť když se zamilují…

—————————————————-

Pro milovníky eroticky laděné literatury je zde Hotel v Paříži s podtitulem Pokoj č. 1. Knihu o francouzské společnici, která se má vdávat, ale zaplétá se sama do svých problémů, napsala Emma Mars. Pokoj č. 1 je prvním dílem erotické trilogie. Začtěte se do ukázky!

Hotel v Paříži: Pokoj č. 1

Autorka: Emma Mars

Přeložil: Jiří Žák
Počet stran: 624
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7388-973-9
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Hotel v Paříži: pokoj č. 1 vydalo nakladatelství XYZ.

První díl erotické trilogie, která je označována jako francouzská odpověď na Fifty Shades of Grey. Paříž, hotelový pokoj uprostřed odpoledne… Tak začíná dekadentní příběh Annabelle, mladé společnice z Paříže, která přijme poslední práci před tím, než se stane ženou mocného a velkorysého muže. Tím je mediální magnát David Barlet, před kterým Annabelle, jinak studentka žurnalistiky, své noční povolání tají. Jejím posledním klientem je však Davidův charismatický bratr Louis. Ten se začne s Annabelle scházet v hotelu des Charmes. Každý z pokojů v hotelu je věnován nějaké historicky známé francouzské svůdkyni a v každém z nich musí Annabelle splnit některou z Louisových představ.

—————————————————-

Nemůže zde chybět kniha od české autorky. My 2 je jemná i drsná miniatura o dnešku. Zkoumá vztahy, korelaci mezi láskou a sexem, intimitu. Stala se předlohou pro stejnojmenný film. Kniha pochází z pera Radky Denemarkové. Prolistujte si ukázku!

MY 2

Autorka: Radka Denemarková

Počet stran: 192
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-204-3498-2
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu MY 2 vydalo nakladatelství Mladá fronta.

V roce 2014 se v Praze sejdou dva lidé. Ema a Tony. Ema je na útěku z nešťastného manželství, Tony je oblíbeným kadeřníkem. Oba se chtějí líbit mužům… Příběh o lásce mezi lidmi, co vlastně znamená a jak málo nebo jak mnoho znamenat může. I v tom nejvšednějším z oblasti lásky se skrývá hraniční poloha. A nakolik záleží na sexuální orientaci? Jsme jen erotický mechanismus? Proč jsou vazby mezi lidmi pohodlně uvolněné, ale právě proto tak děsivě nespolehlivé? Kam postoupilo odtržení sexu od emocí, proč se tak často zaměňuje láska za sex? Lidé se ve vztazích navzájem „zabíjejí“, krok za krokem. Manželská i volná láska se často ukrývají za masku falešného štěstí. Jsme v kontaktu přes nespočetné sítě, ale ty nás paradoxně drží v povzdálí. Pro film MY 2 vznikl příběh o křehkosti, neduživosti a zranitelnosti našich vztahů a je trestí toho, co do něj napadalo z dnešní doby jako do trychtýře.

————————————————–

Ještě vám přinášíme souborné vydání knih Dobrý proti severáku / Každá sedmá vlna. Dobrý proti severáku se brzy po vydání stal bestsellerem, zejména díky tomu, že jde o příběh romantický a zároveň vtipný. Pokračování bylo tedy nasnadě a tak vznikla Každá sedmá vlna. Knihu napsal Daniel Glattauer. Přečtěte si ukázku z tohoto milostného románu v e-mailech!

Dobrý proti severáku / Každá sedmá vlna

Autor: Daniel Glattauer

Přeložila: Iva Kratochvílová
Počet stran: 448
Vazba: lepená
ISBN: 978-80-7491-550-5
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Dobrý proti severáku / Každá sedmá vlna vydalo nakladatelství Host.

Milostný román v e-mailech Dobrý proti severáku se stal krátce po svém vydání bestsellerem. Byl uveden v podobě rozhlasové i divadelní hry a v České republice se stal nejúspěšnějším představením v cyklu listování známého herce Lukáše Hejlíka. Kniha byla tak úspěšná, že autor dokonce na vytrvalé prosby čtenářů napsal druhý díl Každá sedmá vlna. Obou knih se jen v Německu prodalo přes tři miliony výtisků. Nyní vycházejí oba romány v jednom svazku.

————————————————–

Na posledním místě se seznamte s knihou Život vzhůru nohama z pera Jo Platt. Co se stane, když vás před oltářem opustí váš ženich? Je to opravdu tak hrozné, jak se zdá? Odpovědi naleznete právě v tomto romantickém díle plném originálních situací, humoru i lásky.

Život vzhůru nohama

Autorka: Jo Plattová

Přeložila: Jana Kordíková
Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-249-2661-2
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Život vzhůru nohama vydalo nakladatelství Ikar.

 Když třicetiletou Rosalind zanechá její snoubenec zvaný Potkan bez vysvětlení před oltářem, zdá se jí, že život pro ni skončil. Zanedbávání práce se u Ros brzy zvrhne v nonstop sólo alkoholový večírek. Ani sprchovat se jí už nechce tak pravidelně, jak by si představovala její matka. A taky Rosiny oblíbené tepláky jí přijdou už dost okoukané. Ros se zkrátka do smutku umí položit se vším všudy. Teprve nové prostředí St Albans, kam se Ros přestěhuje z Londýna, by pro ni mohlo být místem pro nový život. Jako spolumajitelka knihkupectví Kapitoly se snaží začít znovu. Notně ji podporují i její kolegové, v životě neméně nesmělí. Andrew je dostatečně intelektuální i dostatečně nepřístupný, Georgina je zase až příliš rozkošná a až příliš laskavá…


Zaujaly vás dnešní knižní tipy? Podělte se s námi o váš názor v diskuzi.

Některé z dnešních knih a mnohé další
můžete vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePo čem touží vévoda

Jeffries, Sabrina

Baronet, 2015

zobrazit info o knizeZapletený

Chaseová, Emma

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeHotel v Paříži: pokoj č. 1

Marsová, Emma

XYZ, 2014

zobrazit info o knizeMY 2

Denemarková, Radka

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeDobrý proti severáku / Každá sedmá vlna

Glattauer, Daniel

Host, 2015

zobrazit info o knizeŽivot vzhůru nohama

Plattová, Jo

Ikar, 2015

Napsat komentář