První máj, lásky čas

1420880950i9dty
První máj je již tradičně symbolem lásky a zamilovaných, proto vám v dnešních tipech přinášíme knihy, které jsou láskou přímo prosycené, zároveň v sobě ale skrývají mnohem více.

Dnes začneme knihou, která kromě zákoutí lásky odhaluje také spletitá tajemství. Pokračování úspěšného románu z pera Emmy Marsové prozrazuje více o hlavních postavách a jejich minulosti i o jejich skrytých touhách.

Druhý díl erotické trilogie, která je označována jako francouzská odpověď na Padesát odstínů šedi.
Paříž, hotelový pokoj pozdě odpoledne…
Annabelle a Louis se v pokoji číslo jedna v Hotelu des Charmes poddávají svým touhám ve vášnivých objetích, do největších podrobností zkoumají svá těla a plní si svá nejtajnější erotická přání. Jenže stín tajemné minulosti mocné rodiny Barletových postupně dopadá i na jejich štěstí. Vypátrá Annabelle, kdo byla záhadná Aurora a proč Louisův bratr David, kterému doslova utekla od oltáře, všude uvádí špatný rok narození? Annabelle se snaží rozplést dlouholeté tajemství a přitom začne pochybovat dokonce i o Louisově lásce…
Lechtivý román Hotel v Paříži: pokoj č. 2 dokonale kombinuje romantiku s erotikou, k nimž přidává i špetku napětí. Získá si všechny vaše smysly a strhne vás do hlubin neprozkoumané rozkoše, které nelze nepodlehnout.

Hotel v Paříži: pokoj č. 2

Autorka: Emma Marsová
Přeložil: Jiří Žák

Počet stran: 464
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7505-045-8
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Hotel v Paříži: pokoj č. 2  vydalo nakladatelství XYZ.

Přečtěte si také ukázku z knihy.

————————————————

Ani v další knize nenalézáme jen romantický příběh. Milostná zápletka je zde zasazena do fantaskního skvěta plného nadpřirozena a nebezpečí, který vytvořila Wendy Higginsová ve své Svůdné trilogi, jejíž poslední částí je Svůdné zúčtování.

Poslední bitva dobra a zla se blíží! Podaří se Anně a jejím spojencům zvítězit nad knížaty démonů? Pekelné zlo ovládá svět a jeho terčem se stala osmnáctiletá Anna Whittová, napůl anděl a napůl démon. Knížata démonů se obávají, že právě ona je tím „nefilem čistého srdce“ z dávného proroctví, který je jediný může vyhnat ze zemského povrchu. A hodlají udělat všechno, co je v jejich silách, aby se jí zbavila. Anna ví, že teď je v sázce všechno. To, jak dopadne rozhodující bitva mezi dobrem a zlem, bude záviset hlavně na ní a jejích spojencích z řad nefilů, potomků padlých andělů. Doufá, že jí sílu dodá její láska ke Kaidanovi, synovi Knížete smilstva. Tahle láska ale zároveň pro ně oba představuje smrtelné nebezpečí.

Svůdné zúčtování

Autorka: Wendy Higginsová
Přeložila: Jana Jašová

Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7447-777-5
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Svůdné zúčtování vydalo nakladatelství CooBoo.

Pokud vás kniha zaujala, můžete zalistovat v ukázce.

————————————————

Nora Roberts píšící své romány již více než 20 let, přichází s novou knihou o majitelce pizzerie, jejíž bývalý přítel se znovu nečekaně objeví v jejím životě.

Avery vlastní pizzerii přímo naproti rekonstruovanému hotelu, takže může jeho proměnu sledovat takřka v přímém přenosu a obdivovat i kvality puntičkářského Owena, který má na dodržení termínu otevření lví zásluhu. Je pravda, že spolu kdysi chodili a že na něj Avery občas – no dobře, tak často – myslí, ale aby si ji Owen znovu získal, musel by se hodně snažit.

Modré z nebe

Autorka: Nora Robertsová

Počet stran: 320
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7466-681-0
Doporučená cena: 289 Kč

Knihu Modré z nebe vydalo nakladatelství Alpress.

Pokud se chcete o knize dozvědět více, prolistujte si ukázku.

————————————————

Debut britské novinářky Radhiky Sanghaniové o tom, jak jednadvacetiletá studentka objevuje svou sexualitu a o příhodách, které jí přitom provázejí, slibuje nejen knihu se špetkou erotiky, ale hlavně vtipné vyprávění plné bizarních situací.

Ellie nikdy neviděla ve své sexuální nezkušenosti problém. Až do chvíle, kdy jí doktorka nutí test na chlamydie, protože nechce uvěřit, že je v jednadvaceti ještě pannou. Ellie si připadá divná a stydí se, že nikdy neměla žádný pořádný úlet, natož kluka. Rozhodne se tedy k činu: musí přijít o panenství ještě před státnicemi, dokud je jakžtakž s kým. Na jedné párty se jí nečekaně podaří sbalit o několik let staršího Jacka a s pomocí svých zkušenějších kamarádek kuje pikle, jak ho úspěšně svést. Mise se zdaří, avšak kromě šrámu na duši si z ní odnáší i původně záviděné chlamydie. Ellie vtipně a velmi otevřeně popisuje cestu k objevení své sexuality a všechny otázky, které se jí přitom, stejně jako každé holce, rojí v hlavě. Se svými žurnalistickými tendencemi se o nich nebojí psát, a tak si dokonce založí blog o vaginách, panenství, sexu a o všech těch trapných věcech, které se při něm mohou přihodit. Ten jí nakonec pomůže získat nejen vyšší sebevědomí, ale i práci svých snů.

Panna

Autorka: Radhika Sanghaniová
Přeložila: Jana Montorio Doležalová

Počet stran: 232
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-204-3256-8
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Panna vydalo nakladatelství Mladá fronta.

————————————————

Román z historického prostředí o lásce, podvodu, rodinné výpomoci a cestě do neznáma.

Od té doby, co Venetii zemřeli rodiče, žije osaměle ve velkém a tichém domě s vědomím, že už ji v životě nečeká žádná radost. Když ji proto její sestřenice Mary požádá o pomoc, neváhá ani na chvíli – nemá co ztratit.
Mary čeká dítě s mužem, jehož miluje, její rodiče a také královna ji však chtějí provdat za hraběte z Mountwoodu, který má ještě ke všemu hned po svatbě odcestovat. Venetia z náhlého popudu Mary nabídne, že se s ní u oltáře vymění. Lord Mountwood je pohledný, ale také sebejistý, povýšený a panovačný. Je zvyklý, že sloužící bez okolků vyplní každý jeho požadavek – a totéž čeká i od své ženy. Když na cestě do Indie zjistí, že ho Venetia podvedla, rozzuří se. Venetia však není zvyklá se vzdávat, a tak se cesta díky její pronikavé inteligenci promění v jeden velký souboj vůlí. V hloubi duše však dívka cítí, že ji hrabě přitahuje. Tváří v tvář nebezpečí, které na ně v Indii čeká, budou muset oba zapomenout na křivdy minulosti a soustředit se jen na společnou budoucnost. Oddělí je osud od sebe dřív, než stihnou objevit svou lásku?

Falešná nevěsta

Autorka: Barbara Cartlandová
Přeložila: Kristina Volná

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-269-0102-0
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Falešná nevěsta vydalo nakladatelství Baronet.

Přečtěte si ukázku z knihy.

————————————————

Poslední dnešní knihou je příběh muže, který se chce lásce oblouhem vyhýbat kvůli šrámům na duši. Pak ale potká krásnou a vynalézavou dámu, která jeho plán zhatí.

Noah Fisher se po osudové tragédii, při níž mu zahynula milovaná osoba, zapřisáhl, že se už nebude vázat a nikoho dalšího si již tak blízko k tělu nepustí. Brání se velkým citům a především dalším zklamáním. Aby si pročistil hlavu, rozhodne se odjet na hory a vskrytu doufá, že na něj čeká i něco víc než jen obří zasněžené svahy a dobře vychlazené pivo. Proti nějakému nezávaznému románku by rozhodně nic nenamítal. A to ještě netuší, jaké žhavé dobrodružství ho na cestě za odpočinkem čeká… Plány mu totiž zhatí Bailey Sinclairová, neuvěřitelně přitažlivá kráska, která se tak snadno neopouští, a vdova po jednom z nejváženějších klientů Sky High, letecké společnosti, jíž je Noah spolumajitelem a kterou si právě Bailey vyhlédla pro realizaci svého nebezpečného plánu…

Sky High Air: Chytrá a sexy

Autorka: Jill Shalvisová
Přeložila: Petra Klůfová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 126×200 mm
ISBN: 978-80-249-2708-4
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Sky High Air: Chytrá a sexy vydalo nakladatelství Ikar.

Prolistujte si ukázku z knihy.


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete tyto a spoustu dalších knih.

Která z dnešních knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeModré z nebe

Roberts, Nora

Alpress, 2015

zobrazit info o knizePanna

Sanghaniová, Radhika

Mladá fronta, 2015

zobrazit info o knizeSvůdné zúčtování

Higgins, Wendy

CooBoo, 2015

zobrazit info o knizeHotel v Paříži: pokoj č. 2

Marsová, Emma

XYZ, 2015

zobrazit info o knizeSky High Air: Chytrá a sexy

Shalvisová, Jill

Ikar, 2015

zobrazit info o knizeFalešná nevěsta

Cartland, Barbara

Baronet, 2015

Napsat komentář