Zasoutěžte si o průvodce životním stylem spartana

Spartan-perex
Přesuňte se ze zóny pohodlí do zóny boje a dosáhněte větší odolnosti nejen při závodech Spartan Race, ale i v životě jako takovém. Překonejte sami sebe a plně rozviňte vlastní potenciál. Tato kniha vám dobře poradí, jak na to.

Překonejte sami sebe

Kniha je manuálem pro život spartana; průvodce životním stylem, který vás posune ze zóny pohodlí do zóny boje. První polovinu závodu běžíte nohama; druhou polovinu běžíte svou myslí. Udělejte z bolesti přídavný motor, který vás požene kupředu. Z jiných závodů odejdete jako ovce; ze Spartan Race jako vlci.
V každých závodech si může člověk sáhnout na dno, ale málokterý závod vás prověří tak komplexně jak Spartan Race. Přesvědčil jsem se, že tyto závody nejsou jen o běhání a překážkách, ale hlavně o překonání sebe a hledání skutečných hodnot, na které lidé často přijdou, až když jsou na dně.

Peter Žiška, nejúspěšnější evropský závodník Spartan Race
Měl jsem možnost se s Joem na chvilku potkat. Je to člověk, který vás dokáže namotivovat pouhým pohledem. Při čtení knihy máte pocit, jako by seděl naproti a povídal si s vámi, po jejím přečtení budete mít chuť žít jako spartan. Skvělá kniha!

Jan Jirkal, trenér Spartan Kids, Česká republika
SPARTAN představuje jednoduchou filozofii, kterou autor nejprve uplatnil ve svém životě a nyní ji využívají miliony lidí na tratích závodu: stanovte si cíl, pusťte se do práce a dotáhněte to do konce.

Naučíte se:
- překonat svou vůli jako největší překážku
- přijmout sebekázeň za svého nejlepšího přítele
- dosáhnout odolnosti vůči životním problémům
Pomůže vám plně rozvinout vlastní potenciál – v životě, v práci, ve vztazích a čemkoli, pro co se rozhodnete. Je projektem, který vás provede od startu až do cíle.

 

Spartan

Jak překonávat překážky a dosáhnout v životě maximálního úspěchu

Autoři: Joe DeSena, Jeff O’Connell

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-265-0403-0

Přečtěte si více o knize Spartan, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si stáhnout ukázkovou kapitolu.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Spartan Race je pro každého, kdo chce změnit život sobě i lidem ve svém okolí. Typicky se postupuje takhle: začnete Spartan Sprintem, pětikilometrovým závodem s patnácti překážkami, postupně se vypracujete na Spartan Super s dvaceti překážkami na třinácti kilometrech a pak už zatoužíte po největším a nejtěžším spartanském závodu – The Beast. Je dlouhý jednadvacet kilometrů a čeká na něm pětadvacet překážek. Délka závodů není náhodná. Rozhodl jsem, že Spartan Sprint by měl vycházet z toho, co jsou lidé v dnešní společnosti schopni udělat: každý může seskočit z gauče a uběhnout čtyři nebo šest kilometrů. Super Spartan už je těžší, ale přesto jej zvládnou nejen zdatní sportovci, ale i nováčci v dostatečné tělesné kondici. The Beast je pak navržen tak, aby prověřil silnou vůli těch nejostřílenějších borců.
Sezona končí v září spartanským mistrovstvím světa, takže mnoho z našich závodníků se hned po Vánocích budí ze zimního spánku a v lednu začínají pracovat na své vytrvalosti. Tak se to opakuje každý rok, jen počet účastníků sezonu od sezony roste. (str. 30)

 

Vyhrajte knihu Spartan

Ještě před několika lety v naší republice znal Spartan Race málokdo. Během uplynulé doby se z něj však stal fenomén a stále více lidí se vydává zdolávat těžkou trať plnou nejen běhu, ale hlavně překážek, při jejichž zdolávání si mnozí sáhnou na dno. Právě při tomto překonávání vlastních hranic člověk nejlépe pozná sám sebe a skutečné hodnoty. A tato filozofie vám pomůže nejen při závodě Spartan Race, ale i v osobním životě. Neváhejte, stanovte si cíl a dotáhněte ho do konce!

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Spartan vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Spartan
probíhá od 19. července do 1. srpna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy o extrémním závodu Spartan

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpartan
Jak překonávat překážky a dosáhnout v životě maximálního úspěchu

DeSena, Joe - O'Connell, Jeff

BizBooks, 2015

Napsat komentář