Vařte zdravě, chutně a levně nejen na dovolené

chobotnice
Knih o vaření už bylo napsáno mnoho. Ale pokud máte rádi zdravé vaření nebo levné a zároveň chutné, nenechte si ujít dnešní knižní tipy! Tyto knihy vám doma nesmí chybět!

Smoothie… Že jste ještě nic takového nevyzkoušeli? Nevadí, kniha Zelené smoothie – Zdravé mini-jídlo z mixéru poradí, jak tyto mixované nápoje připravit a představí vám výhody těchto koktejlů.

Moderní lahodný energetický nápoj dodá tělu každý den to, co skutečně potřebuje. Zelená smoothies, umixovaná v několika minutách z plodů a zelených listů, mají fantastické zdravotní účinky. Jsou potravinovou inovací století. Jejich tajemství spočívá v koncentrovaných vitálních látkách, jež upevňují váš imunitní systém a obranyschopnost. Chcete zhubnout, regulovat funkci střev, přirozeně posilovat svaly, podpořit vnitřní klid či jen lépe spát? Pro každou příležitost najdete ten správný koktejl.

zelene-smoothie-obr

Zelené smoothie – Zdravé mini-jídlo z mixéru

Autori: Christian Guth, Burkhard Hickisch
Přeložila: Jana Pecharová

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 165×200 mm
ISBN: 978-80-8111-299-7
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Zelené smoothie -– Zdravé mini-jídlo z mixéru vydalo nakladatelství Noxi.

————————————————

Jste zastáncem zdravého životního stylu? Chystáte se změnit návyky a nevíte, jak na to? Vařte zdravě jako my aneb Nejoblíbenější dietní recepty je pro vás ta pravá kniha, která vám ukáže, že zdravé a dietní jídlo může být chutné a zábavné.

Může být zdravý životní styl zábava? Ano. A dá se vařit zdravě a dietně tak, aby vám jídlo vykouzlilo na tváři úsměv? Ano. Zkuste to jako Kristýna Ostratická a Petra Lamschová, které se o to snaží již několik let v magazínu Dieta a vždy se u toho pobaví a nasmějí. Kristýna miluje netradiční kombinace zdravých chutí, Petra zase saláty a maso. A tak pro vás připravily výběr toho nejlepšího, co spolu uvařily, umixovaly a upekly. A přidaly ještě něco ze své kuchyně. Dochutily to vše dobrou náladou, dokořenily smíchem – a zdravá kuchařka plná skvělých receptů je tu.

Vařte zdravě jako my

Autori: Petra Lamschová, Kristýna Ostratická

Počet stran: 184
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 167×240 mm
ISBN: 978-80-204-3688-7
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Vařte zdravě jako my vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Líbí se vám kniha? Chcete vařit zdravě i vy? Zasoutěžte si o tuto knihu! Soutěž probíhá do 13. července 2015.

————————————————

Hodiny strávené u sporáku a výsledek nic moc. To je noční můra snad všech, kteří se pustí do kuchtění. Zkuste vařit chutně, levně, jednoduše a rychle. Jak? No přeci s kuchařkou Levně a chutně vaříme s Novou.

Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun. Jednoduchý postup, časová nenáročnost a chutný výsledek – to sice zní jako nedostižný ideál, ale s nápaditými pokrmy z této kuchařky to půjde samo! Upečte si vlastní chleba. Vyzkoušejte domácí lasagne. Milovníky sladkého jistě zaujme jednoduchý cheesecake ze sušenek. Děti pak ocení chutné tiramisu. Kdo má chuť na pamlsky v televizi, neodolá vlastnímu pivnímu sýru.

levne-chutne-obr

Levně a chutně vaříme s Novou

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 152×203 mm
ISBN: 978-80-249-2767-1
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Levně a chutně vaříme s Novou vydalo nakladatelství Ikar.

Připravte si třeba pečené želvičky, recept najdete v ukázce z knihy.


Zapojte se do našich aukcí, kde můžete získat tyto knihy a mnoho dalších.

Jste rození kuchaři, nebo potřebujete ve vaření trochu pomoci? Která z dnes představených knih se vám líbí? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLevně a chutně vaříme s Novou

Ikar, 2015

zobrazit info o knizeZelené smoothie – Zdravé mini-jídlo z mixéru

Guth, Christian - Hickisch, Burkhard

Noxi, 2015

zobrazit info o knizeVařte zdravě jako my

Lamschová, Petra - Ostratická, Kristýna

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář