Získejte zdravou inspiraci do kuchyně

Varte-zdrave-jako-my-perex
Zdravý životní styl je stále populárnější, a proto vychází mnoho knih, které vám pomohou v začátcích. Ujasněte si, která jídla jsou pro vaše tělo ideální a která mu naopak neprospívají. Inspirovat vás může i kuchařka, kterou vám dnes představíme.

Kuchařky z magazínu Dieta

Může být zdravý životní styl zábava? Ano. A dá se vařit zdravě a dietně tak, aby vám jídlo vykouzlilo na tváři úsměv? Ano. Zkuste to jako Kristýna Ostratická a Petra Lamschová, které se o to snaží již několik let v magazínu Dieta a vždy se u toho pobaví a nasmějí. Kristýna miluje netradiční kombinace zdravých chutí, Petra zase saláty a maso. A tak pro vás připravily výběr toho nejlepšího, co spolu uvařily, umixovaly a upekly. A přidaly ještě něco ze své kuchyně. Dochutily to vše dobrou náladou, dokořenily smíchem – a zdravá kuchařka plná skvělých receptů je tu. Zkuste vařit a ochutnávat s nimi.

 

Vařte zdravě jako my

Autorky: Petra Lamschová, Kristýna Ostratická

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 184
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2015
ISBN: 978-80-204-3688-7

Přečtěte si více o knize Vařte zdravě jako my, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Vařte zdravě jako my

Dvě kuchařky, které spolu už mnoho let připravují zdravé a chutné recepty, které můžete znát z magazínu Dieta, tentokrát spojily své síly a pustily se do knihy. Najdete v ní nejen chutné recepty, ale i odpovědi na otázky, které vás možná napadají ohledně zdravého životního stylu. Na ten jsou Petra Lamschová a Kristýna Ostratická odbornice. První uvedená má dokonce jako spoluautorka na svém kontě již několik titulů s touto tématikou, jako je například Jídlo jako životní styl III., Velký dietní plán III., nebo Superjídelníček.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vařte zdravě jako my vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vařte zdravě jako my
probíhá od 30. června do 13. července 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Vařte zdravě jako my

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVařte zdravě jako my

Lamschová, Petra - Ostratická, Kristýna

Mladá fronta, 2015

Získejte zdravou inspiraci do kuchyně - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. kistka napsal:

    Dobrý den, dnes mi došla kniha Vařte zdravě jako my. Recepty jsou zajímavé, těším se, až některý neznámý vyzkouším. Knížka je moc hezká, děkuji.

Napsat komentář