Vybavte se s dětmi na cestu

3620541523_a2406c777b_z
Hurá, jede se na výlet! Jenže co dělat, když se děti začnou po půlhodině cestování nudit? Buďte prozíraví a sežeňte si do zásoby zábavu, která příjemně zkrátí i cestu třeba do Maďarska. Prázdniny jsou tady!!! Vyberte si z dnešních tipů.

„Mami, Toník je zelenej!; Honzíku, nemaluj na to okno!; Tati, je žížala had?“… Chcete-li se podobným tématům vyhnout, zahrajte si s dětmi hru! V této sbírce her na cestu jsou na výběr i kvízy − takže pokud si neuděláte uzel na mozku, dlouhá cesta vám uteče jako voda.

Kdy už tam budem?

Zábava pro celou rodinu! Tradiční cestovníkdy_uz_tam_budem
hry v moderním pojetí pro malé i velké. Spousta hodin legrace! Cesty autem už se nikdy nebudou zdát dlouhé! Hry, hádanky, zpívání, kvízy. Včetně variant pro zjednodušení nebo ztížení hry. Stačí si jen vybrat!

Autorka: Jenny Austin
Přeložila: Patricie Růžičková

Počet stran: 160
Vazba: flexi
ISBN: 978-80-7391-999-3
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Kdy už tam budem? vydalo nakladatelství Slovart.

Zahrajte si na zkoušku hry z ukázky.

Vaše děti už mohou zvládnout i čtyři alternující slova za sebou. Je to mnohem těžší, ale ne nemožné. např. : „Líný lev líže leknín.“

————————————————

Už se vás děti někdy ptaly, jestli je Bůh? Nebo kdo je to Ježíš? Přestože jeho jméno většina lidí bezmyšlenkovitě zmíní několikrát denně, na takové otázky možná odpovědět neumí. Nakladatelství Návrat domů přichází s obrázkovou knihou pro každého, kdo cestuje za tajemstvím lidského srdce.

Bible vypráví o Ježíši

Kniha Bible vypráví o Ježíši, která získala četná ocenění, vypráví Příběh s velkým P, v jehož rámci se odehrávají známé biblické příběhy. Tento Příběh zaplňuje celou Bibli. A přímo uprostřed tohoto Příběhu je malé miminko, na kterém bude záviset úplně všechno. Každé vyprávění v Bibli, třeba to o Noemovi, o Mojžíšovi nebo o Davidovi, šeptá jeho jméno. Ježíš je jako chybějící dílek skládačky, díky kterému všechny ostatní zapadnou do sebe.
Tato překrásně napsaná a ilustrovaná kniha zve děti, aby samy objevily, že Ježíš je středem příběhu Boží záchrany i středem jejich vlastního příběhu.

Autorka: Sally Lloyd-Jonesová

Počet stran: 354
Vazba: vázaná
Formát: 156×190 mm
ISBN: 978-80-7255-328-0
Doporučená cena: 550 Kč

 

Knihu Bible vypráví o Ježíši vydalo nakladatelství Návrat domů.

————————————————

Dvě hodiny v autě − žádný problém! I děti nám dají za pravdu, až dostanou do ruky knížku o cestování časem. Jen co vtrhnou na nádvoří Rudolfa II., od poznávání dobrodružné české historie je už nic neodtrhne. Možná si ani nevšimnou, že už jsou v cíli výpravy.

Cesty dětí do staletí 2

Pokračování putovánícesty-deti_do_staleti
Běly a Kuby pomocí stroje času do minulosti naší země! Zatímco v předchozí knížce děti poznávaly všední život („jak se u nás tehdy žilo), nyní se seznamují s panovníky a prezidenty. Kdo a jak u nás v jednotlivých stoletích vládl? Jak se proměňovaly formy vlády v Čechách a na Moravě od raného středověku po 20. století? Běla a Kuba se například setkají s knížetem Svatoplukem, pečou oplatky s knížetem Václavem, zažijí pohřeb Karla IV., jsou svědky volby Jiřího z Poděbrad králem, octnou se na dvoře Rudolfa II.

Autorka: Kateřina Schwabiková

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7391-166-9
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Cesty dětí do staletí 2 vydalo nakladatelství Slovart.

Nahlédněte s námi do dějin Česka.

Po sedmi letech vlády měl totiž Rudolf svých rakouských příbuzných už plné zuby. A tak sbalil truhlice a z Vídně se přestěhoval do hlavního města Českého království. Vítej v 16. století, zlaté době stavovské monarchie!

————————————————

Cesta vlakem k babičce asi moc zábavná není. Naštěstí máme pro malé slečny vysvobození z nudy! Je jím knížka plná tvořivých úkolů, nad kterými rozhodně zívat nebudou. Přibalte ji do batůžku!

Super kámošky

Baví tě kreslit, malovat, luštit hádanky, vybarvovat nebo navrhovat šaty – zkrátka je tvoření tvojí nejoblíbenější zábavou? Tak právě tebe chtějí vzít do party čtyři skvělé holky, které milují to samé. Popadni pastelky nebo fixy a užij si s nimi tu nejlepší holčičí zábavu! Bonus navíc: 60 nádherných samolepek a krásný notýsek!

Přeložila: Sedláčková Ilona

Počet stran: 28
Vazba: sešitek
Formát: 210×297 mm
ISBN: 8594155756209
Doporučená cena: 99 Kč

 

Knihu Super kámošky vydalo nakladatelství Fragment.


Nahlédněte do našich aukcí a vyberte si!

Který z dnešních tipů je váš favorit na cesty? Čím si krátíte dlouhé chvíle v autě vy?

Napište nám své poznatky v komentářích.
Děkujeme!

Zdrojem náhledového obrázku je www.flickr.com

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdy už tam budem?
Zábava na dlouhé cesty autem

Austin, Jenny

Slovart, 2015

zobrazit info o knizeBible vypráví o Ježíši
Každý příběh v Bibli šeptá jeho jméno

Sally Lloyd-Jonesová

Návrat domů, 2015

zobrazit info o knizeCesty dětí do staletí 2
aneb Jak Běla a Kuba putovali za našimi panovníky

Schwabiková, Kateřina

Slovart, 2015

zobrazit info o knizeSuper kámošky
Kreslení nás baví!

Fragment, 2015

Napsat komentář