Vaříme s fantazií

kucharky
Přinášíme vám dvě jedinečné kuchařky, které si zamilujete. Ochutnejte báječné saláty a nahlédněte do kuchyně mladé britské foodblogerky. Zpestřete si den nápaditými recepty, za které vám navíc bude vaše tělo děkovat!

Blíží se léto a s ním i nechuť k těžkým jídlům. Jenže salátů je málo, jejich příprava stojí hodně a pokud zvolíte levnější ingredience, nejsou chutné. Omyl! Vyzkoušejte knihu Salátový bar a vychutnávejte si výtečné recepty, po kterých se budete cítit skvěle.

Salátový bar

Autorka: Sara Lewisová
Přeložila: Dagmar Eisenmannová

Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 204×261 mm
ISBN: 978-80-7391-935-1
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Salátový bar vydalo nakladatelství Slovart.

Saláty prošly za poslední roky velkou proměnou. Zahraniční dovolené vyvolaly zájem o kulinářské objevy, a protože je dnes v obchodech k dostání mnoho pro nás nových surovin, můžete si připravovat saláty z celého světa a zkoušet stále nové nápady. Co takhle dát si špenátový salát s pancettou a houbami nebo salát s avokádem, paprikou a kukuřicí či indický salát z červeného zelí? Kniha vás naučí jíst čerstvé, přírodní, co nejméně zpracované potraviny. A pochutnávat si na nich.

Božský salát

salatovy bar 1salatovy bar 2

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————————

Protože však nejen saláty živ je člověk, je naším druhým dnešním tipem kniha britské mladé dámy, jejíž pokrmy si oblíbila celá Anglie. Její jídla jsou jednoduchá na přípravu, takže je zvládne opravdu každý. Tak proč nezkusit vařit s Ellou?

Lahodně s Ellou

lahodne s ellouAutorka: Ella Woodward
Přeložila: Šárka Hroudová

Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Formát: 170×234 mm
ISBN: 978-80-7390-199-8
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Lahodně s Ellou vydalo nakladatelství Omega.

Lahodně s Ellou je zcela revoluční kuchařka. Je určena pro všechny, kteří se rádi dobře a zdravě najedí. Najdete v ní řadu výborných dezertů, rychlých jídel do ruky, lahodných dipů, pestrých salátů a samozřejmě lehkých hlavních jídel. Pokrmy z nich jsou jednoduché na přípravu a hlavně chutné. Příznivce zdravého životního stylu tak potěší přes sto originálních a zdravých receptů zpracovaných krok po kroku.

Malá ochutnávka receptů

lahodne s ellou 1lahodne s ellou 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Více z ukázky si můžete prohlédnout zde.


 Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor!

Zapojte se do našich aukcí, kde najdete mnoho dalších knih.

Doporučení:
Share

Napsat komentář