Zasoutěžte si o knihy plné sladkých receptů

Smart-Press-perex
Naučte se sladkosti nejen péct, ale také je lákavě aranžovat a zdobit. Vybrat si můžete z kuchařek od odbornic na dezerty, které vám přináší nakladatelství Smart Press. To právě slaví desáté narozeniny a dárky dostanete vy!

Smart-Press-kucharkyRádi pečete, zdobíte dorty i cupcakes a aranžujete své výtvory tak, aby jim nikdo neodolal? Nebo jste úplný začátečník a uvítáte každou radu? Pokud se chcete učit přímo od odbornic v oboru, inspirujte se kuchařskými knihami od Stáňi Mutlové a Hanky Rawlings. Právě nyní mají navíc čtyři z vás šanci vyhrát jednu z knih v soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press.

 

Nakladatelství Smart Press slaví 10 let

Právě deset let slaví tento rok pražské nakladatelství Smart Press, které založila Martina Boledovičová. Od počátku věděla, že chce vydávat knihy, díky nimž budou čtenáři vědět zase o něco víc a první vydanou knihou byla Vagina – manuál pro majitelky. Později došlo na knihu Biokuchařka od Hanky Zemanové a zaměření nakladatelství se začalo nenápadně měnit. Posunulo se z odvětví osvětových knih do ranku osvětových kuchařských knih a postupně se začalo soustřeďovat hlavně na ně. Několik z vydaných titulů dosáhlo významných ocenění i ve světě, například prvenství v kategorii Nejkrásnější kuchařka světa (Best design).

Smart-Press-kucharky2Tým nakladatelství Smart Press se časem měnil, stejně jako se měnila témata vydávaných knih. Jedna věc však zůstává oněch 10 let stále stejná – kvantita nikdy nepředčí kvalitu, a i proto Smart Press přináší svým čtenářům stále nová a jedinečná témata. Dosud nakladatelství vydalo 27 kuchařek a 25 dalších úžasných knih a je před ním snad slibná budoucnost plná těch nejsladších (ale i slaných a hořkých) vjemů.
(Zdroj informací: nakladatelství Smart Press)

 

Sladké bary

Naučte se péct zbrusu nové sladkosti a aranžovat je tak krásně, že vám je pochválí i tchyně! Stáňa Mutlová je jedna z prvních Češek, které propadly umění tzv. sweet barů – sladkých stolů a koutků. Roky své recepty ladila k dokonalosti ve svém vypečeném podniku Punk Rock Cakes a teď je sepsala do kuchařky, jakou ještě český trh neviděl!

Dokonalé Sladké bary v knize vznikají za pomoci Frezia Fleur, studia, které působí na poli svatebního designu a květinové výzdoby především svateb.

50 snadných receptů, díky kterým se blýsknete

Autorka: Stáňa Mutlová

Vydalo: nakladatelství Smart Press
Počet stran: 224
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-87049-69-3

Přečtěte si více o knize Sladké bary, ze které si také můžete prohlédnout ukázku, nebo si přečtěte náš článek. A pokud se chcete se Stáňou Mutlovou osobně setkat, nenechte si ujít její autogramiádu, která se koná 11. června.

Den otevřených dveří SP.psd

 

Sladký design

Ve třinácti kapitolách vás kniha seznámí s variacemi základních receptů na korpusy, sušenky, cupcakes, mini dortíky nebo dortová lízátka. Autorka vás naučí používat pomůcky, které vám ušetří mnoho času, seznámí vás s prací s potahovými a modelovacími hmotami, odhalí tajemství práce s čokoládovou i bílkovou polevou, sirupem či krémem.

Sladký design vám otevře dveře k profesionálnímu zdobení. Vyrobit dezerty jako z té nejlepší cukrárny pro vás díky názorným fotografiím a podrobným instrukcím bude hračka! Se stejnou láskou, s jakou pro vás Hanka knihu připravila, budete moci obdarovat skvostnými sladkostmi vaše nejbližší.

Pečení a zdobení s Hankou Rawlings

Autorka: Hanka Rawlings

Vydalo: nakladatelství Smart Press
Počet stran: 256
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2013
ISBN: 978-80-87049-60-0

Přečtěte si více o knize Sladký design a podívejte se i na ukázku a náš článek. Setkat se můžete i s  Hankou Rawlings: čtvrtek 18.6.2015  od 16:00 do 16:30 hod. v knihkupectví Quadrio Obchodní centrum Quadrio, Spálená 2121/22, Nové Město – Praha 1. Hanka vám ukáže zdobení máslových sušenek jednoduchou technikou pomocí šablon.

 

Vyhrajte knihy Sladké bary a Sladký design

Mnoho nových receptů, včetně seznamů ingrediencí, podrobných návodů a fotografií na vás čeká ve dvou kuchařských knihách od Stáňi Mutlové a Hanky Rawlings. Ale nemusí se vám sbíhat sliny jen nad obrázky, recepty jsou snadné, takže je můžete sami vyzkoušet. Přichystejte dětem nezapomenutelnou oslavu ke Dni dětí – vytvořte jim například dortová lízátka a další dobroty. Uvidíte, že se po nich jen zapráší a úspěchy budete slavit nejen u těch nejmenších.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press vám navíc přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou jednu z knih Sladké bary a Sladký design vyhrát. První a druhý výherce si vybírají libovolný z titulů, třetí v pořadí si zvolí výhru ze zbývajících knih a čtvrtý výherce dostane poslední kuchařku. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Sladké bary a Sladký design
probíhá od 29. května do 11. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 4 kuchařky: 2x Sladké bary a 2x Sladký design

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSladké bary
50 snadných receptů, díky kterým se blýsknete

Mutlová, Stáňa

Smart Press, 2014

zobrazit info o knizeSladký design
Pečení a zdobení s Hankou Rawlings

Rawlings, Hanka

Smart Press, 2013

Napsat komentář