Vyhrajte knihu plnou prověřených sladkých receptů

Sladke-bary-perex
Koutky věnované dortíkům a sladkým laskominám jsou stále oblíbenější součástí oslav. Díky nim si každý může vzít to, na co má chuť, a takovou porci, jakou zvládne sníst. I vy si můžete takový bar připravit a inspirací vám může být kniha od Stáni Mutlové.

 

Sladkosti vyladěné k dokonalosti

Sladke-bary-ukazka1Naučte se péct zbrusu nové sladkosti a aranžovat je tak krásně, že vám je pochválí i tchyně! Stáňa Mutlová je jedna z prvních Češek, které propadly umění tzv. sweet barů – sladkých stolů a koutků. Roky své recepty ladila k dokonalosti ve svém vypečeném podniku Punk Rock Cakes a teď je sepsala do kuchařky, jakou ještě český trh neviděl!

Stániny sladké majstrštyky jsou rozděleny do deseti kapitol podle atmosféry, jakou chcete vytvořit. Najdete tu dámskou jízdu ve stylu Sexu ve městě, ale také třeba retro kapitolu Vintage či filmovou pohádku Vzhůru do oblak. Děti nadchne pestrobarevná Karlíkova továrna na čokoládu a dorazí je netradiční Halloween a Vánoce. Všechny recepty jsou prověřené dlouhou praxí, ale zvládne je samozřejmě i laik. Všechny laskominy mají naznačenou obtížnost i dobu na přípravu. Stáňa má efektní řešení i na klasickou infarktovou situaci, když nemáte co dát na stůl a návštěva má dorazit za 20 minut.

Stáňa přistupuje k pečení i psaní po svém, její rázný styl vás pobaví a skvělé fotky Davida Tureckého budete chtít rovnou sníst. Přečtěte si Stánin sladký svět a žádnou jinou kuchařku už nebudete chtít ani vidět.

 

Sladké bary

50 snadných receptů, díky kterým se blýsknete

Autorka: Stáňa Mutlová

Vydalo: nakladatelství Smart Press
Počet stran: 184 + 4 vyklápěčky (8 stran)
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-87049-69-3

Přečtěte si více o knize Sladké bary, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Smart Press. Můžete si také prohlédnout ukázku, ze které se vám budou sbíhat sliny.

Nakladatelství Smart Press založila v roce 2005 Martina Boledovičová. Díky úspěšným knihám, které vydává, se o nakladatelství dozvěděly desítky tisíc čtenářů. Nakladatelství se věnuje především vydávání originálních kuchařek nadšených českých autorů.

 

Ukázka z knihy

Sladke-bary-ukazka3DUŠIČKOVÉ HÝŘENÍ

Normálně na svátky z ciziny moc nejsem, ale jednu věc musím Anglosasům nechat – ten Halloween se jim docela poved! No řekněte sami – není báječné převléknout se do vlastnoručně vyrobeného kostýmu, fiknout nějakou tu dýni a postrašit ostatní nebo se sám příjemně zabát? On se totiž člověk bojí docela rád a dobrovolně, jinak by nikdo netočil filmy jako Noční můra v Elm Street nebo Texaský masakr motorovou pilou. Jedinou výjimku představuje čekárna u zubaře – na tenhle druh strachu se netěší asi nikdo, což je vidět už z toho, že Pražský masakr bzíkající vrtačkou ještě nikdo nenatočil.
My si můžeme příjemné mrazení v zádech vyrobit alespoň skrze naše pečení. Takže pečte, příjemně se bojte a s cukrem trošku šetřte, ať na ten stomatologický horor vůbec nemusíte. (str. 83)

 

O autorce

Stana-MutlovaStáňa Mutlová má na starosti on-line marketing v jedné nadnárodní telekomunikační společnosti. Pečení je jejím velkým koníčkem, a tak v roce 2013 spustila web www.PunkRockCakes.cz. Během jednoho roku se jí podaří realizovat několik zajímavých projektů, jako například přípravu sladkostí pro narozeninovou party Míši Noskové v Hybernii, svatební dort a sweetbar pro Agátu Prachařovou, ale i akce a firemní party pro společnosti Bomton, Avon, Skype, Gerry Weber a další.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Smart Press)

 

Vyhrajte knihu Sladké bary

Sladke-bary-ukazka2Deset tematicky laděných kapitol obsahuje množství tipů na úžasné sladké dobroty, které vám zaručeně pomohou stát se hvězdou každé oslavy nebo setkání, které budete pořádat. Inspirujte se od začátku až do konce – vyberte si, co upéct, a na závěr dozdobte stůl nejvhodnější dekorací. Prověřené recepty na jednoduché sušenky, přes koláčky a cupcakes, až po ohromující dorty jsou vhodné pro všechny, od začátečníků až po zdatné pekařky. Neváhejte a pusťte se i vy do výroby domácích sladkých barů. Ať chystáte jen menší dámskou jízdu nebo velkou narozeninovou oslavu pro děti, úspěch bude vždy zaručen.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press vám právě nyní přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Sladké bary vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Sladké bary
probíhá od 2. prosince do 15. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Sladké bary

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSladké bary
50 snadných receptů, díky kterým se blýsknete

Mutlová, Stáňa

Smart Press, 2014

Napsat komentář