Získejte inspiraci od francouzské Madame Chic

S-Madame-Chic-doma-perex
Pamatujete si na francouzskou dámu, která si vzala do parády obyčejnou dívku Jennifer a zasvětila ji do tajů francouzského života? Právě nyní můžete zajít ještě dál s knihou, která vám poradí, jak zůstat chic i s minimem času a hlavně námahy.

Tajemství šťastného rodinného života

Pamatujete na Jennifer, obyčejnou dívku, která přijela studovat do Paříže přesvědčená, že chodit po ulici v teplácích je naprosto v pořádku? A na Madame Chic, jak si ji po chvilce rozpaků vzala do parády a zasvětila ji do tajů francouzského umění žít? Od té doby již uplynulo moře času a spousta věcí se změnila. Jennifer dostudovala a s manželem a dvěma malými dcerkami a pejskem se usadila v domku na předměstí. Inspiraci od Madame Chic ale čerpá neustále. Však jak jinak zvládnout práci, rodinu i péči o domácnost a zůstat přitom chic? S Madame Chic doma Jennifer odhaluje tajemství šťastného a naplňujícího rodinného života. Vysvětluje, že ranní odchod z domova nemusí být jeden velký chaos, že zůstat chic je možné i s minimem času a námahy, že při troše přemýšlení se dá domácí večeře podávat každý den a že drobnosti jako hudba a voňavé svíčky udají celému rodinnému večeru ten správný tón. Okouzlující a užitečná knížka je uspořádána podle radostí, které můžeme objevovat v průběhu všedního dne. Překypuje nápady, nabízí seznamy skladeb, recepty, kosmetické tipy a další užitečné rady, které pomohou zdánlivě nesnesitelný den postavit na hlavu a vykouzlit z něj zábavné dobrodružství.

 

S Madame Chic doma

Autorka: Jennifer L. Scottová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Helena Hartlová
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-204-3662-7

Přečtěte si více o knize S Madame Chic doma, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Vyhovuje mi určit si na každý den jedno místo, které je třeba zbavit nahromaděných věcí. Obvykle to dělám odpoledne, můžete si ale zvolit jakýkoli jiný čas, který vyhovuje vašemu dennímu programu. Může jít o tak jednoduchou záležitost, jako je kontrola a odklizení věcí z vašich exponovaných míst. Nebo to může být vyklizení jedné police ve spíži nebo jedné zásuvky v koupelně. Věnujte chvilku denně tomu, abyste měla neustále důvod svůj domov milovat.
Tady je pár nápadů na projekt, který označuji jako jedno uklizené zákoutí denně:
• Vyndejte všechno z kabelky a prohlédněte obsah. Zbavte se zbytečností a všechno si zorganizujte. Dělejte to pravidelně.
• Roztřiďte a ukliďte obsah nádoby, do které si odkládáte věci při příchodu domů (klíče, pošta atd.).
• Zvládněte jednu zásuvku: zorganizujte obsah zásuvky nočního stolku, jedné kuchyňské zásuvky nebo zásuvky psacího stolu.
• Proberte zásuvku se spodním prádlem a vyhoďte staré kousky. Podprsenky a kalhotky si krásně srovnejte. Až zítra ráno sáhnete po čistém prádle, budete se usmívat. (str. 125)

 

Vyhrajte knihu S Madame Chic doma

Zajímáo vás, jak některé dámy zvládnou skloubit péči o domácnost a rodinu, při tom se naplno věnovat svému zaměstnání a ještě neztratit ani špetku svého šarmu? Stačí se jen zamyslet, uspořádat si priority a nejen teplou večeři každý den zvládnete také. Pokud stále nemůžete přijít, jak na to, nechte se inspirovat. Publikace Jennifer L. Scottové přináší čtenářkám nápady, recepty, ale i kosmetické tipy a další užitečné rady, které jistě oceníte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu S Madame Chic doma vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu S Madame Chic doma
probíhá od 26. května do 8. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy S Madame Chic doma

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeS Madame Chic doma
Rodinný život po francouzsku aneb Jak udržet chic sebe i svůj domov

Scottová, Jennifer L.

Mladá fronta, 2015

Získejte inspiraci od francouzské Madame Chic - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. lebroka lebroka napsal:

    Včera mi přišla kniha „S Madame Chic doma“. Moc děkuji.

Napsat komentář