Pondělí ve světě fantasy

witchs-hand-on-apple-1193454-m
Vstupte do nového týdne trochu zasněně a s hlavou v jiných dimenzích! Svět fantasy vám určitě usnadní a zpříjemní pondělí!

Čtete pouze zahraniční fantasy literaturu? Třeba děláte chybu! Kniha Legendy české fantasy II. vás přesvědčí o tom, že český knižní trh není chudý na nápadité a originální fantasy příběhy. Autor Adam Andres a jeho mladí kolegové pro vás sepsali nové texty!

Legendy české fantasy II.

Autor: Adam Andres

Počet stran: 536
Vazba: vázaná
Formát: 148×205 mm
ISBN: 978-80-257-1436-2
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Legendy české fantasy II. vydalo nakladatelství Argo.

Legendy české fantasy – naši nejlepší spisovatelé v jedinečném projektu! Exkluzivně pro tuto příležitost napsalo pět předních autorů samostatný text ze svého nejznámějšího a nejoblíbenějšího cyklu. Nejedná se o žádné krátké povídky, ale o plnohodnotné novely a romány, takže si na své přijdou i milovníci pořádných příběhů. Novinka navazuje na stejnojmenný bestseller roku 2006, tentokrát však představuje převážně zástupce nové generace.

————————————————

Vzhledem k tomu, že se prázdniny nezadržitelně blíží, přinášíme vám knihu, která se právě v tomto období odehrává. Německý spisovatel Thomas Brezina si pohrál s myšlenkou, co vše se může stát na jazykovém pobytu v cizí zemi. Přečtěte si ukázku z knihy Modrá krev.

Modrá krev

Autor: Thomas Brezina
Přeložila: Markéta Škultéty

Počet stran: 344
Vazba: lepená
Formát: 210×140 mm
ISBN: 978-80-253-2285-7
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Modrá krev vydalo nakladatelství Fragment.

Viktorie odjíždí na jazykový prázdninový pobyt do Anglie. Snobská dcera jejích hostitelů se na první pohled tváří mile, ale svým přátelům ji líčí jako husičku, které čouhá sláma z bot. Viktorie se cítí osamělá a nešťastná. Vidí, že okolí o ni nestojí a dává jí to najevo. Když se jí do ruky dostane starý deník, který si před více než sto lety psala princezna Philippa, vše se změní. Viktorie se ocitá v její kůži a začíná odhalovat strašlivé tajemství, které je v deníku ukryto. Zdá se jí to, nebo se skutečně přenesla do minulosti a stala se součástí jakéhosi ďábelského plánu?

————————————————

Jaká je pravá láska? A je opravdu hranice mezi láskou a nenávistí tak tenká? Na tyto otázky vám odpoví kniha Volání sirény – Pomsta. Nadpřirozený příběh o sirénách a ztrácejících se mužích napsala česká spisovatelka Michaela Burdová. Nahlédněte do ukázky a přečtěte si reportáž z křtu knihy!

Volání sirény – Pomsta

Autorka: Michaela Burdová

Počet stran: 368
Vazba: brožovaná
Formát: 115×183 mm
ISBN: 978-80-253-2320-5
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Volání sirény – Pomsta vydalo nakladatelství Fragment.

Vydržela pravá láska staletí a překonala nenávist, nebo se změnila v touhu po pomstě? Noel se nedokáže smířit se smrtí svého přítele. Je přesvědčená, že za ní stojí nadpřirozené síly. Každé léto se totiž ve městě ztrácejí a záhadně umírají muži. Její teorii o siréně, která má všechno na svědomí, nikdo nevěří. Až na záhadného Derrena, který se nedávno přistěhoval a kterému Noel očividně není lhostejná. Co když ale Derren něco skrývá? Dívka se začne zaplétat do příběhu staleté zrady a nenávisti a brzy zjišťuje, že jí jde o život. Vše se ještě zkomplikuje, když poznává strýcovu přítelkyni Larissu – skutečnou sirénu.

————————————————

Andrew Fukuda, známý autor kriminální a děsivé literatury s fantasy prvky, přichází se závěrem své trilogie. Past určitě polapí nejednoho z vás! Prolistujte si ukázku z thrilleru!

Past

Autor: Andrew Fukuda
Přeložil: Jakub Kalina

Počet stran: 352
Vazba: brožovaná
Formát: 135×203 mm
ISBN: 978-80-253-2054-9
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Past vydalo nakladatelství Fragment.

Jak zůstat na živu ve světě, kde jsou lidé považováni za pochoutku a všichni touží po jejich krvi?
Gen, Sisy, David a Epap společně se zbylými dívkami z Misie ujíždějí vlakem neznámo kam. Bojují o holý život a snaží se zachránit jeden druhého a současně svoji jedinou naději: lék. Vědí, že šance na uzdravení jejich blízkých a na lepší svět pro všechny existuje. Stačí jen dostat se k cíli a nevběhnout do pasti. Osud Genovi chystá i další překvapení – znovu se setkává se Září, jeho první láskou a současně tím nejnebezpečnějším protivníkem… 

————————————————

Na konec vám přinášíme pokračování titulů Kronika kambionů – Osudová přitažlivost a Kronika kambionů – Smrtící poutoKronika kambionů 3 – Polibek z temnot je příběh plný napětí, lásky, démonů a magických postav. Pochází z pera Jaime Reed. Prolistujte si ukázku!

Kronika kambionů 3 – Polibek z temnot

Autorka: Jaime Reed
Přeložila: Romana Bičíková

Počet stran: 264
Vazba: brožovaná
Formát: 135×203 mm
ISBN: 978-80-253-2331-1
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Kronika kambionů 3 – Polibek z temnot vydalo nakladatelství Fragment.

Jsou záhadní, přitažliví a nebezpeční… Kambioni. Samaře se od základu změnil život. Zamilovala se do kambiona a sama se stala kambionkou. Myslela si, že nic horšího už se nemůže stát. Ale náhlé výpadky paměti, záhadná úmrtí a hrozba nebezpečí vznášející se nad městem poukazují na to, že může být ještě hůř. V pozadí všeho je pravděpodobně démon Tobias, který náhle bez vysvětlení zmizel. Samara musí přijít všem záhadám na kloub dřív, než bude pozdě. A také se musí rozhodnout – ujasnit si, kam má její vztah s Calebem směřovat. Chce mu skutečně obětovat celý svůj život?


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete tyto a spoustu dalších knih.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLegendy české fantasy II.

Andres, Adam – Antonín, Martin D. – Neomillnerová, Petra – Pavlovský, Jiří – Renčín, Pavel – Jireš, Ondřej

Argo, 2015

zobrazit info o knizeModrá krev

Brezina, Thomas

Fragment, 2015

zobrazit info o knizeKronika kambionů – Polibek z temnot

Reed, Jaime

Fragment, 2015

zobrazit info o knizeVolání sirény – Pomsta

Burdová, Michaela

Fragment, 2015

zobrazit info o knizePast

Fukuda, Andrew

Fragment, 2015

Napsat komentář