Vyhrajte novou a zdravou inspiraci do kuchyně

Lahodne-s-Ellou-perex
Více než sto originálních receptů od rychlých jídel do ruky až po hlavní jídla a dezerty můžete vyzkoušet s knihou od oblíbené autorky Elly Woodward. V její rodné Británii vyšlo již šest dotisků!

Zdravě a přitom chutně

Lahodně s Ellou je zcela revoluční kuchařka. Je určena pro všechny, kteří se rádi dobře a zdravě najedí. Najdete v ní řadu výborných dezertů, rychlých jídel do ruky, lahodných dipů, pestrých salátů a samozřejmě lehkých hlavních jídel. Pokrmy z nich jsou jednoduché na přípravu a hlavně chutné. Příznivce zdravého životního stylu tak potěší přes sto originálních a zdravých receptů zpracovaných krok po kroku.

Filozofie Elly je vařit úžasná jídla, která si vaše tělo prostě zamiluje. Inspiraci Ella čerpá ze svých vlastních zkušeností a poznatků, které jí pomohly ke zlepšení zdraví. O tuto unikátní knihu byl mezi vyznavači zdravého životního stylu takový zájem, že v rodné Británii vyšlo již šest dotisků.

 

Lahodně s Ellou

Úžasné přísady a neuvěřitelná jídla, které bude vaše tělo milovat

Autorka: Ella Woodward

Vydalo: nakladatelství Omega
Překlad: Šárka Hroudová
Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-7390-199-8

Přečtěte si více o knize Lahodně s Ellou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Omega. Navíc si můžete prolistovat i ukázku.

logoOmega

Nakladatelství Omega se zabývá především vydáváním klasické české a světové literatury s novými obálkami, ale věnuje se i novým autorům a knihám. Vydává publikace v pestré škále edičních řad, mimo jiné edice Beletrie, kde vycházejí knihy českých i světových autorů. Specialitou mezi edicemi je regionální literatura – pověsti a městské legendy.

 

Ukázka z knihy

Snídaňový puding z chia semínek

Snídaňový puding z chia semínek dělá divy, pokud jste unavení nebo nemáte ráno dost času na přípravu snídaně. V každém případě si ho budete muset připravit už večer, takže ho ráno jenom popadnete a můžete běžet do práce. Chia semínka se přes noc nafouknou a zároveň do sebe vstřebají všechny chutě pudingu, takže každé sousto překypuje sladkou vůní banánu, borůvek a medu, zatímco díky mandlovému máslu a mandlovému mléku je nádherně krémový.

Lahodne-s-Ellou-ukazkaPro 1 osobu
1 hrnek mandlového mléka (300ml) (viz recept na straně 20)
1 oloupaný zralý banán
1 lžíce mandlového másla (viz recept na straně 24)
1 lžička medu nebo javorového sirupu
hrst ražených borůvek
5 lžic chia semínek (str. 74)

 

Vyhrajte knihu Lahodně s Ellou

Uvařte si jednoduché a přitom velmi dobré jídlo během pár chvil. S pomocí srozumitelných návodů, které vás povedou krok za krokem, to zvládne i začínající kuchař. Neváhejte a nechejte se inspirovat, uvidíte, že vám budou jídla chutnat a ještě pro sebe uděláte něco prospěšného. Autorka ve svých receptech totiž čerpá z vlastních zkušeností a využívá poznatky, které jí pomohly ke zlepšení zdraví.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Omega vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Lahodně s Ellou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lahodně s Ellou
probíhá od 9. do 22. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 kuchařky Lahodně s Ellou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLahodně s Ellou
Úžasné přísady a neuvěřitelná jídla, které bude vaše tělo milovat

Woodward, Ella

Edice Knihy Omega, 2015

Vyhrajte novou a zdravou inspiraci do kuchyně - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Sviták napsal:

    Tak se na mne po delší době zase usmálo štěstí a vyhrá jsem knížku „Holka a ne ledajaká“.Děkuji.

  2. assaly napsal:

    krásný den, knížka Fitjazz v pořádku dorazila, moc vám děkuji nejen za ni ale i za všechny soutěže, recenze, články a prostě za skvělé stránky. Díky

  3. MarketaP napsal:

    Děkuji moc za vyhranou knihu :)
    Včera v pořádku dorazila :)

Napsat komentář