Vyhrajte dětskou knihu s příběhy o autíčkách

Statecna-auticka-perex
Vydejte se do světa autíček, která zažívají jedno dobrodružství za druhým. Knihy pro nejmenší čtenáře od Elin Ferner jsou plné obrázků, takže děti bude čtení o to víc bavit. Neváhejte a pojďte se podívat, jaké příběhy na vás čekají.

Hasička Hanička, traktor Viktor a pták Pohromák mají mnoho kamarádů, se kterými se můžete seznámit. Právě nyní můžete některé knihy s jejich příběhy získat a k nim navíc i další výhry jako pexeso nebo omalovánky. Tak neváhejte a udělejte vašim ratolestem radost. Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP, a.s. vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci vyhrát tři z vás. Pokud se chcete dozvědět více o celé edici Statečná autíčka, podívejte se na oficiální web.

PRESCO-LOGO-120x60

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Hanička má volno

Hanicka-ma-volno-ukazkaHasička Hanička si nemohla vzpomenout, kdy měla naposled volný den. Motorka Terka ji proto přesvědčila, aby si udělala volno. Je ale těžké odpočívat, když se pořád objevují problémy, které musí Hanička řešit.

Autorka: Elin Ferner

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP, a.s.
Počet stran: 30
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2014
ISBN: 859-5-542-2989-4

Přečtěte si více o knize Hanička má volno.

 

Do města přijel praštěný Štěpán

Do-mesta-prijel-prasteny-Stepan-ukazkaVytuněný Harry se těší na návštěvu svého bratrance, praštěného Štěpána z velkého města. Ale návštěva neprobíhá tak, jak si Harry představoval, protože Štěpán je opravdový rošťák a vyvádí, všem ošklivé žertíky. Štěpán poplete Pavlíka a Haničku falešnými telefonáty, zatímco skutečný požár zničí stodolu traktora Viktora. Město je plné problémů!

Autorka: Elin Ferner

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP, a.s.
Počet stran: 30
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2014
ISBN: 859-5-542-2992-4

Přečtěte si o knize Do města přijel praštěný Štěpán více.

 

Horkovzdušný balon

Horkovzdusny-balon-ukazkaKdyž do města přiletěla na návštěvu rusá Husa, sestřenice pana Párečka, spousta obyvatel se šla zvědavě podívat na to, jak ten úžasný horkovzdušný balón přistává. Pták Pohromák byl ze všech nejzvědavější a se svou obvyklou smůlou a schopností překazit, co se dá, se náhle ocitl ve vzduchu a houpal se hlavou dolů pod stoupajícím balónem. Statečná autíčka ho musí zachránit!

Autorka: Elin Ferner

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP, a.s.
Počet stran: 30
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2014
ISBN: 859-5-542-2991-7

Přečtěte si o knize Horkovzdušný balon více.

 

Dobrodružné táboření

Dobrodruzne-taboreni-ukazkaPták Pohromák si postaví v lese tábor. Pronásledovala ho jedna nepříjemnost za druhou, ale byl rozhodnutý, že přespí venku. Ve stejnou byl pošťák Rosťa trochu nešťastný z toho, že doručuje v městečku poštu. On by si totiž přál být skutečný hrdina a ne jen poštovní autíčko. Téhle noci vypukl v táboře ptáka Pohromáka požár. Pošťák Rosťa, který jel právě okolo s důležitým balíčkem do vedlejší vesnice, uslyšel, jak pták Pohromák volá o pomoc. Nesmí ztrácet čas! Dostanou se hrdinové Statečných autíček na místo včas?

Autorka: Elin Ferner

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP, a.s.
Počet stran: 30
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2014
ISBN: 859-5-542-2989-4

Přečtěte si více o knize Dobrodružné táboření.

 

Vyhrajte knihy s příběhy statečných autíček

Hasička Hanička by si ráda užila volno, ale stále se objevují trable, které by měla vyřešit. To vytuněný Harry se zase těší na svého bratrance, který přijede na návštěvu, jenže ta nakonec neprobíhá podle jeho představ. A co teprve, když se na scéně objeví pták Pohromák? Ať už získáte kteroukoli knihu, nudit se rozhodně nebudete, veselé knihy pro malé čtenáře budou bavit každého.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP, a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některou z cen. První výherce získá tituly Hanička má volno a Do města přijel praštěný Štěpán, omalovánky a pexeso, druhou cenou je kniha Horkovzdušný balon a Kouzelné omalovánky a poslední šťastlivec dostane Dobrodružné táboření a pexeso. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy z edice Statečná autíčka
probíhá od 3. do 16. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 4 knihy z edice Statečná autíčka, omalovánky a pexesa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHanička má volno
Statečná autíčka

Ferner, Elin

PRESCO GROUP a.s., 2014

zobrazit info o knizeDo města přijel praštěný Štěpán
Statečná autíčka

Ferner, Elin

PRESCO GROUP a.s., 2014

zobrazit info o knizeHorkovzdušný balon
Statečná autíčka

Ferner, Elin

PRESCO GROUP a.s., 2014

zobrazit info o knizeDobrodružné táboření
Statečná autíčka

Ferner, Elin

PRESCO GROUP a.s., 2014

Napsat komentář