Vyhrajte knihu rad, díky kterým zatočíte se stresem

Sam-proti-stresu-perex
Máte pocit, že je toho na vás moc a jste neustále ve stresu? Naučte se ho zvládat pomocí jednoduchých, ale o to účinnějších rad. Případně se pusťte do některého z testů, které nabízí kniha od uznávaného odborníka Jana Cimického.

Udržte si duševní rovnováhu

Každý druhý člověk v této zemi trpí důsledky stresu, neurózy nebo dokonce některou z forem depresí. Třetí doplněné vydání jednoho z největších lékařských odborníků MUDr. Jana Cimického, CSc., úspěšně navazuje na druhé vydání, které bylo před sedmi lety celé rozebráno během několika týdnů. Sám proti stresu je kniha plná účinných rad, ale také testů, kde si každý může ověřit, zda je ještě schopen sám se vypořádat s psychickým náporem, který na nás život klade, nebo je už ve stadiu, kdy by měl vyhledat odbornou lékařskou pomoc.

 

Sám proti stresu

Jak se ubránit stresu a udržet rovnováhu

Autor: Jan Cimický

Vydalo: nakladatelství Bondy
Počet stran: 184
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-87134-08-5

Přečtěte si více o knize Sám proti stresu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Sám proti stresu

Každý z nás občas zažívá pocity napětí a duševní nepohodu, za kterou může stres. Málokdo však tyto stavy umí levou zadní zvládat a s psychickým náporem se vyrovnat. A právě proto jsou tu knihy od odborníků, jako je MUDr. Jan Cimický, CSc., kteří vám poskytnou rady, které skutečně fungují. A pokud máte pocit, že to sami nezvládnete a měli byste navštívit odborníka, s rozhodováním vám pomohou testy, které odhalí, jak jste na tom. Pojďte si právě nyní vyzkoušet, zda umíte zvládnout stres.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Sám proti stresu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Sám proti stresu
probíhá od 20. dubna do 3. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Sám proti stresu od Jana Cimického

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSám proti stresu
Jak se ubránit stresu a udržet rovnováhu

Cimický, Jan

Bondy, 2015

Vyhrajte knihu rad, díky kterým zatočíte se stresem - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Ivuška61 napsal:

    Dobrý den, dnes mi přišla kniha Sám proti stresu.Kniha dorazila v pořádku, udělala mi radost.S pozdravem Ivuška61

Napsat komentář