Páteční čtení pod peřinu

Old Ladies
V poslední době je tento žánr velikým fenoménem, a tak se na nás valí knižní erotika ze všech stran a v nejrůznějších podobách. Několik z erotických děl poslední doby přinášíme v dnešních knižních tipech.

Jodi Maplasová ve svém románu líčí příběh mladé ženy, jež se zamiluje do svého zaměstnavatele, charismatického, ale velmi komplikovaného muže.

Odhalení – This Man 1

Ava O’Sheaová dostane novou zakázku na úpravu interiérů v luxusním Panském sídle. Očekává, že ji přijme postarší rezervovaný pán, ale Jesse Ward je pravý opak. Tenhle neuvěřitelně pohledný muž ji na první pohled okouzlí a ona se nechá strhnout jeho šarmem a sebejistotou. Zároveň si uvědomí, že mu nemůže podlehnout úplně, a snaží se proto alespoň částečně vymanit z jeho vlivu, jak jí velí intuice. Jenže Jesse ji nechce pustit. Posílá jí do práce bílé kaly, brání ji před bývalým milencem i před zuřivým řidičem a její spolubydlící koupí nové auto, aby už z něj Ava neměla modřiny. Ubrání se mu, nebo tomuto rozporuplnému muži podlehne? A co odhalí v Panském sídle?

Autorka: Jodi Ellen Malpasová

Nakladatelství: XYZ
Vydáno: 11/2014
Počet stran: 504
Vazba: vázaná

Knihu vydalo nakladatelství XYZ.

Přečtěte si ukázkovou kapitolu.

 ——————————————————–

Klasických erotických příběhů už bylo napsáno mnoho, těch, které zobrazují homosexuální vztahy, již méně. To se rozhodla napravit Nicki Reedová ve svém románu s názvem Rozepnutá, který líčí lesbickou lásku.

Rozepnutá – Příběh o ženě, jež potká ženu. A nestydí se…

Jedna narozeninová oslava, jedna sklenka navíc, jedno rozepnutí. A život Pety Wheelerové je rázem vzhůru nohama. Čára. Doba před a doba po. Před rozepnutím si byla Peta sama sebou jistá: úspěšná žena provdaná za muže svých snů, s nímž se chystá brzy založit rodinu. Nikdy nepřišla do práce pozdě, nikdy se neopila pod obraz, nikdy nezažila lásku na jednu noc. Po rozepnutí omylem srazí cyklistku, pokusí se otěhotnět a vzápětí těhotenství ze všech sil zabránit, začne se vyhýbat manželovi, rodině i přátelům a v práci do sebe hází jedno kafe za druhým. Zamiluje se totiž, navíc do ženy. Rozepnutá je nevšedním příběhem lesbické lásky ze současné Austrálie plným nečekaných zvratů i tragikomických událostí.

Autorka: Nicki Reedová

Nakladatelství: Mladá fronta
Vydáno: 11/2014
Počet stran: 272
Vazba: flexivazba

Román byl vydán v nakladatelství Mladá fronta.

Přečtěte si ukázku z knihy.

——————————————————–

Erotický příběh kanadské spisovatelky s nečekaně tragickou počáteční zápletkou.

Deset malých nadechnutí

Po tragické autohavárii, která ji připravila najednou o rodiče, přítele a nejlepší kamarádku, prchá Kacey se svou mladší sestrou Livií z Michiganu do Miami, aby tam začala nový život. Podaří se jí vybudovat novou existenci? Zbaví se trýznivých vzpomínek, které ji nepřestávají pronásledovat? A dokáže odolat záhadnému sousedovi z bytu 1D? Už sama skutečnost, že autorka K. A. Tucker vydala první knihu jako šestiletá, je zárukou poutavého a zajímavého čtenářského zážitku.

Autorka: K. A. Tucker

Nakladatelství: Baronet
Vydáno: 3/2015
Počet stran: 304
Vazba: pevná bez přebalu

Kniha byla vydána v nakladatelství Baronet.

Přečtěte si ukázku z knihy.

——————————————————–

Slavný bestseller autorky s pseudonymem E. L. James vychází v novém – filmovém vydání.

Padesát odstínů šedi: Fifty Shades of Grey – filmové vydání

Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes jeho skrývaná tajemství jím začíná být úplně posedlá. Ale ani Christian není vůči její kráse, šarmu a charakteru imunní a připouští, že on po ní také touží – ovšem za vlastních, specifických podmínek… Prodáno více než 100 milionů výtisků po celém světě!

Autorka: E. L. James

Nakladatelství: XYZ
Vydáno: 2/2015
Počet stran: 608
Vazba: brožovaná

Erotický bestseller nově vydalo nakladatelství XYZ.

Přečtěte si ukázkovou kapitolu.

——————————————————–

Román o tom, jak se ze vztahu, který měl být pouze letním flirtem, začíná stávat něco víc…

Vášnivý svůdník

Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on. Po divokém víkendu ve Vegas, kde zapíjí promoci, vyděšená budoucností, která je jen únikovou variantou, udělá Mia Hollandová nejbláznivější rozhodnutí svého dosavadního života: vyrazí s Anselem Guillaumem – svým božským, nemravným úletem – na léto do Francie. Jen tak si trochu… zadivočit. Když se ale za provokací a přetvářkou objeví první nefalšované city, dosavadní nezávazné dobrodružství se začíná rozplývat a Mia se musí rozhodnout. Patří do starého života, který opustila a který byl celý tak nějak šejdrem, nebo do toho podivného nového, který se odehrává doslova a do písmene na druhém konci světa?

Autorka: Christina Laurenová

Nakladatelství: Jota
Vydáno: 2/2014
Počet stran: 367
Vazba: pevná s přebalem

Vášnivého svůdníka vydalo nakladatelství Jota.

Přečtěte si ukázku z knihy.

——————————————————–

Erotické povídky, které slibují skutečný zážitek bez zbytečných řečiček a okolků.

Noční jízda – 12 opravdu erotických povídek

Ponořte se do světa, kde NIC není TABU. Zapomeňte na romantiku, rádoby erotickou literaturu a vrhněte se rovnou na předehru. Čeká vás sexmise! Již za pár minut docílíte naprosto božského orgasmu. Nevěříte? Pak zalistujte Noční jízdou od Anny Hebr a vyberte si jednu z 12 OPRAVDU erotických povídek. Nebo ještě lépe, přečtěte si knihu od začátku až do konce, založte si oblíbené pasáže a mějte ji stále po ruce. Kdykoli to na vás přijde.

Autorka: Anna Hebr

Nakladatelství: Mladá fronta
Vydáno: 11/2014
Počet stran: 112
Vazba: brožovaná

Sbírku povídek vydalo nakladatelství Mladá fronta.

 


 Čtete rádi erotické romány nebo je považujete za pokleslou literaturu? Napiště nám v komentářích.

Podívejte se na naše aukce, kde najdete spoustu zajímavých knih!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdhalení – This Man 1

Malpasová, Jodi Ellen

XYZ, 2014

zobrazit info o knizeNoční jízda
12 opravdu erotických povídek

Hebr, Anna

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeRozepnutá
Příběh o ženě, jež potká ženu. A nestydí se...

Reedová, Nicki

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizePadesát odstínů šedi: Fifty Shades of Grey – filmové vydání

James, E. L.

XYZ, 2015

zobrazit info o knizeVášnivý svůdník

Laurenová, Christina

Jota, 2014

zobrazit info o knizeDeset malých nadechnutí

Tucker, K. A.

Baronet, 2015

Napsat komentář