Zasoutěžte si o knihu pro příznivce pohybu

Fitjazz-perex
Poměrně nový taneční směr přináší všem milovníkům formování postavy možnost, jak je udělat ještě zábavněji. Nezáleží na věku, zapracovat tímto způsobem na své kondičce a udělat něco pro zdraví může každý. Pojďte se o tom přesvědčit.

Zformujte svou postavu tancem

Fitjazz je moderní taneční směr pro všechny generace především žen – pro studentky, maminky i seniorky. Díky technice jazzového tance ovládnete tělo, díky cvikům kompenzačního bloku zpevníte svaly a zformujete postavu. V tanečních variacích se naučíte koordinaci pohybu. Při relaxaci odbouráte stres. Vše zpříjemní soulová, popová a jazzová hudba. Přínosem fitjazzu je převratný přístup k držení těla a způsobu provedení tanečních i posilovacích prvků. Zkrátka budete chodit zpříma, budete mít TOP postavu, pružnou páteř, nebudou vás bolet záda a budete zářit energií!

 

Fitjazz

Tančit může každý!

Autorka: Helena Peerová

Vydalo: nakladatelství Ikar
Počet stran: 160
Vazba: paperback
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-249-2674-2

Přečtěte si více o knize Fitjazz – Tančit může každý!, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Ikar. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.

Nakladatelství Ikar je orientováno především na ženské čtenářky: romance, společenské romány a memoáry, kuchařky a rádce. Vlastní jej společnost Euromedia Group, která patří mezi nejsilnější a největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v České republice.

 

Vyhrajte knihu Fitjazz – Tančit může každý!

Láká vás vyzkoušet nějaký nový způsob cvičení, ideálně takový, při kterém se budete moci zavlnit v rytmu soulové, popové i jazzové hudby? V tom případě je fitjazz, díky kombinaci tanečních a posilovacích prvků, přesně to co hledáte. Díky publikaci české choreografky a zakladatelky tohoto moderního pohybového směru Heleny Peerové si právě nyní můžete zacvičit i doma. Přečtěte si o historii i filozofii fitjazzu, seznamte se s jeho přínosy a naučte se jeho jednotlivé prvky od specifického základního postavení chodidel na třech bodech až po taneční sestavy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Ikar vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Fitjazz – Tančit může každý! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Fitjazz – Tančit může každý!
probíhá od 17. do 30. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Fitjazz – Tančit může každý!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeFitjazz
Tančit může každý!

Peerová, Helena

Ikar, 2015

Napsat komentář