Získejte návod, jak se stát mistrem nonverbální komunikace

Tajna-rec-tela-perex
Pojem „řeč těla“ jste jistě již slyšeli, ale umíte ji skutečně číst, nebo dokonce využívat? Existuje bezpočet publikací, které toto téma přibližují. Ta, jejímž autorem je David Lewis, se řadí dokonce mezi světové bestsellery!

Naučte se mluvit pomocí svého těla

Jsou stovky knih a tisíce učených spisů o mluvě těla nebo – jak ji specialisté raději nazývají – o nonverbální komunikaci.

Některé z nich jsou vysoce technicky zaměřené, několik málo je jich dosti čtivých, mnohé jsou poutavé a poučné. Mohou vám říci téměř vše, co byste chtěli vědět o řeči těla. S výjimkou té nejdůležitější věci: JAK JI POUŽÍVAT! Kniha D. Lewise se stala světovým bestsellerem. Vyšla ve více než 70 jazycích a nachází si stále nové a nové čtenáře. Také toto nejnovější české vydání je důležitým pomocníkem pro všechny, kteří vědí, že správně volenou řečí těla se dá mnohé nebo skoro všechno získat, ale v případě, že této řeči těla nerozumíme nebo ji neumíme ovládat, také hodně ztratit.

 

Tajná řeč těla

Nové vydání světového bestselleru

Autor: David Lewis

Vydalo: nakladatelství Bondy
Počet stran: 256
Vazba: pevná bez přebalu
Poslední dotisk: 3/2015
ISBN: 978-80-904471-7-2

Přečtěte si více o knize Tajná řeč těla, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Tajná řeč těla

Víte, co o vás prozrazují vaše podvědomá gesta, nebo to, že i z pouhého stisku se o vás druhá osoba ledacos dozví? Pokud tedy ovládá umění číst nonverbální komunikaci. Ale funguje to i naopak a vy můžete pomocí správně volené řeči těla dosáhnout všeho, co si zamanete. V případě, že vám chybí pomocník, který by vám prozradil, jak na to, už nehledejte. Kniha od Davida Lewise je totiž přesně to, co vám scházelo k úspěchu.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které může pět z vás knihu Tajná řeč těla vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tajná řeč těla
probíhá od 6. do 19. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Tajná řeč těla

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajná řeč těla
Nové vydání světového bestselleru

Lewis, David

Bondy, 2012

Získejte návod, jak se stát mistrem nonverbální komunikace - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. ko21 napsal:

    Dobrý den, děkuji za výhru. Knížka dorazila v pořádku. Dobře se čte:-)
    Pěkný den. Martina

Napsat komentář