Geniální Paganini!

audiokniha-náhled
Nenechte se zmýlit, o vážnou hudbu nejde. Tedy ne tak docela… Oblíbená severská detektivka s mírně hudebním, ale spíše děsivým námětem, přichází znovu, ve formě audioknihy. Medovým hlasem vám předčítá osudy obětí Pavel Rímský.

Je vlahá červnová noc. Šedomodrou hladinu brázdí opuštěná loď. Všimne si jí starý rybář, vystoupí na palubu a člun prozkoumá. V kajutě sedí dívka, v dlouhých černých vlasech má vetknutou sponku s bílou holubicí — symbolem míru. Je mrtvá. V salonu luxusního bytu je nalezen oběšený muž. Oprátka je připevněna k lustrovému háku, v místnosti však není jediný kus nábytku, na který by se mohl postavit… Vyšetřování obou záhadných úmrtí se ujme kriminální komisař Joona Linna. Záhy zjišťuje, že utopená dívka i oběšený muž jsou oběťmi monstrózního zločinu. Druhý díl série Keplerových detektivních románů je stejně úspěšný jako díl první — Hypnotizér. Práva na knihu byla prodána do čtyřiadvaceti zemí.

 

Paganiniho smlouva [Audio na CD]

Autor: Lars Kepler
Čte:  Pavel Rímský

Vazba: CD
ISBN: 8594169480411
Doporučená cena: 329 Kč

Audioknihu  Paganiniho smlouva uvádí na trh vydavatelství One Hot Book.

 

 Poslechněte si krátkou ukázku

 

Pavel Rímský

Pavel_RimskyNarodil se v Pardubicích roku 1949. Jeho otec byl divadelní režisér. Byl vychováván dědečkem a babičkou. V 13 letech se mu velmi zalíbil bigbeat a bohémský způsob života, což mělo za následky vyloučení z několika gymnázií. Už si myslel, že nezíská středoškolské vzdělání, ale byl trochu překvapivě přijat na brněnskou konzervatoř-obor herectví. Jenomže nebyl by to Pavel a situace s divokým způsobem života se opakovala. Hned byl přijat v Brně na JAMU, kde brali i bez maturity. Jamu již dokončil úspěšně. Po té se angažoval v divadle v Hradci Králové. Mohli jsem ho také vidět v divadle pod stanem zvaném Dílna 24. Jenomže tehdejší režim Dílnu zakázal. Po zákazu Dílny se Pavel nikde nemohl uchytit a tak šel pracovat do Prahy, kde byl zaměstnán jako recepční v hotelu. Dělal to jenom chvíli a vrátil se do Hradce Králové, kde pracoval s Janem Grossmanem a Miroslavem Krobotem. V roce 1997 se trvale angažoval v Divadle na Vinohradech. Od 70. let Pavla můžeme vidět ve filmech, seriálech a inscenacích. K vidění byl ve snímcích Kamarád do deště 2, Učitel tance, Ro(c)k podvraťáků, Četnické humoresky a Bazén. Pavel má velmi zajímavý hlas a tím pádem je hodně využívaný v dabingu. Dabuje Sylvestera Stallona.
(Zdroj obrázku www.wikipedia.org, zdroj informací www.csfd.cz)

 

Lars Kepler

Kepler_Larsje pseudonym, za nímž se skrývá manželská dvojice Alexandra Coelho Ahndorilová (nar. 1966) a Alexander Ahndoril (nar. 1967). Doposud společně vydali čtyři bestsellerové krimi romány: Hypnotizér (2009; česky Host 2010), Paganiniho smlouva (2010; česky Host 2011), Svědkyně ohně (2011; česky Host 2012) a Písečný muž (2012; česky Host 2013). Stalker (2014) je pátým dílem série o komisaři Joonovi Linnovi. Romány Hypnotizér, Svědkyně ohně a Písečný muž vyšly jako audioknihy v interpretaci Pavla Rímského. Hypnotizér se dočkal rovněž filmového zpracování v režii Lasseho Hallströma. Všech knih série se už prodalo přes pět milionů, jen v České republice téměř čtvrt milionu. V roce 2015 vyjde první díl nové thrillerové série Playground (Dětské hřiště), kterou připravujeme k českému vydání.
(zdrojem fotografie a informací je nakladatelství Host)

 


onehotbook-MAXVydávají audioknihy aktuálních českých a světových autorů s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design.
Mezi autory patří například Kateřina Tučková, Tereza Boučková, Jaroslav Rudiš, Jiří Šulc, Jiří Hájíček, Vilma Kadlečková, Petra Soukupová, Stieg Larsson, Jo Nesbø, J. Adler-Olsen, Peter May, Henning Mankell, Lars Kepler, David Mitchell, Haruki Murakami, Gillian Flynn a další.
Audioknihy stahujte z audioknižního portálu Audiolibrix.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePaganiniho smlouva [Audio na CD]

Kepler, Lars

OneHotBook, 2015

Napsat komentář