Vyhrajte knihu věnovanou domácím hokejovým svátkům

Devatero-hokejovych-zastaveni-perex
Mistrovství světa v hokeji je pro každého fanouška velká událost, obzvlášť pokud se koná u nás. Letos už po desáté hostí Česká republika tuto významnou hokejovou událost a při té příležitosti se Miloslav Jenšík rozhodl napsat sumář předchozích turnajů konaných na domácí půdě.

Hokejové události, které hostila Česká republika

Před jubilejním desátým pražským mistrovstvím světa se osvědčený hokejový historik vrátil proti proudu času až k štvanické premiéře v roce 1933 a postupně pak poutavou formou provádí čtenáře všemi šampionáty na ledě metropole. Vynesly nám tři tituly mistrů světa – a s jedinou výjimkou smolného zakopnutí v samostatných nájezdech čtvrtfinále MS 2004 vždy skončily medailovým umístěním. Kniha představuje úspěšné týmy, jejich velké soupeře i domácí a zahraniční hvězdy pražských svátků světového hokeje.

 

Devatero hokejových zastavení

O zlato na domácím ledě

Autor: Miloslav Jenšík

Vydalo: nakladatelství Olympia
Počet stran: 240
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 1/2015
ISBN: 978-80-7376-388-6

Přečtěte si více o knize Devatero hokejových zastavení – O zlato na domácím ledě, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Devatero hokejových zastavení

Publikace z pera hokejového historika Miloslava Jenšíka je první vzpomínkovou knihou, která je věnována historii devíti mistrovství světa, které Česká republika zatím hostila. Čtenáři v knize najdou mnoho fotografií a ilustračního materiálu, historky ze zákulisí a mnoho dalších informací, které jste určitě zatím neslyšeli. Autor navíc čerpá mnohdy z osobních zkušeností, protože pražské mistrovství navštívil poprvé již v roce 1947. Zda se i letošní desátý ročník zapíše mezi úspěšné šampionáty, na to si musíme počkat, ale už nyní si můžete přečíst alespoň zajímavosti z historie.

Právě nyní vám ve spolupráci se společností Knihcentrum přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Devatero hokejových zastavení – O zlato na domácím ledě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Devatero hokejových zastavení
probíhá od 9. do 22. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Devatero hokejových zastavení

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDevatero hokejových zastavení
O zlato na domácím ledě

Jenšík, Miloslav

Olympia, 2015

Vyhrajte knihu věnovanou domácím hokejovým svátkům - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. wallern napsal:

    Dnes mi přišla kniha Vášnivý svůdník.Moc vám děkuji.

Napsat komentář