Zasoutěžte si o veselé písničky z příběhu Tři bratři

Zpevnik-ke-knize-Tri-bratri-perex
Zaujaly vás písničky z pohádky Tři bratři a rádi byste si je s dětmi sami zahráli nebo se naučili slova a zazpívali si s filmem? V tom případě stačí otevřít zpěvník! Najdete v něm vše, co potřebujete – noty, akordy i texty.

Zanotujte si pohádkové melodie

Pro vás, kteří umíte hrát na klavír, na flétnu nebo na kytaru, je tento zpěvník jako ušitý. Také pro vás, co rádi zpíváte a máte paní učitelku, která vás na nějaký hudební nástroj doprovodí. A přímo ideální je pro ty, co se chtějí pustit do vlastního nastudování některé ze tří operek. Jsou tu noty, akordy i slova. Víc nepotřebujete. Snad jenom hudební sluch.

 

Zpěvník ke knize Tři bratři

Autoři: Zdeněk Svěrák, Jaroslav Uhlíř

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 56
Vazba: brožovaná
Formát: 216×276
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-253-2436-3

Přečtěte si více o knize Zpěvník ke knize Tři bratři, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. A nenechte si ujít ani ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

Není pozdě, není brzy
projdu houštím každý den
člověka to neomrzí
když je láskou zasažen

Utkám se znovu s tím trním
šípkovým
a pak ti všechno vyplním
vypovím

Až tvoje oči zaplanou
v úžasu
vetknu ti růžičku planou
do vlasů (str. 15)

 

Vyhrajte knihu Zpěvník ke knize Tři bratři

Po oblíbené knize Tři bratři a úspěšném filmu si právě teď můžete s vašimi ratolestmi i zazpívat a zahrát písničky podle nového zpěvníku. V něm najdete nejen texty, ale také noty a akordy, takže pokud umíte hrát na nějaký hudební nástroj, neváhejte a dejte se do učení. Chytlavé a milé melodie se budou hrát jedna radost.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zpěvník ke knize Tři bratři vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zpěvník ke knize Tři bratři
probíhá od 3. do 16. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 Zpěvníky ke knize Tři bratři

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZpěvník ke knize Tři bratři

Uhlíř, Jaroslav - Svěrák, Zdeněk

Fragment, 2015

Napsat komentář