Vánoční dárky pro maminky

Titul
Dnešní předvánoční nabídka knih je určena všem maminkám, nastávajícím i dlouholetým, těm, které se po porodu chystají dostat znovu do formy a novou formu si udržet, i těm, které už jsou nejen maminkami, ale i babičkami.

 

Ať už jste maminkou krátce, nebo déle, ať už se na mateřství teprve chystáte, nebo se už dlouhá léta učíte, jak na výchovu dětí, vám všem jsou určeny knihy z nabídky různých nakladatelství, které však mají jedno společné – ukáží vám, že být maminkou je radost i starost, a že pečovat nemusíte jen o své děti, ale postupem času je potřeba naučit se nově komunikovat i se svými rodiči.

 

Kniha o babičkách a pro babičky

Při představování knih začneme od konce – a rovnou babičkami. Nejenom pro ně je určena kniha Eduarda Martina Babičky jsou nejmoudřejší, která jim připomene, že právě babičky byly poslány na tento svět s jedním z nejdůležitějších poselství, jaká se mají předávat. Mají za úkol vnášet do nejistých dob jistotu, zázračnou jistotu lásky. V tom byly, jsou i budou babičky nenahraditelné…

Knihu vám přináší Karmelitánské nakladatelství. Na stránkách nakladatelství se můžete dozvědět více o knize Babičky jsou nejmoudřejší.

 

Naučte se tvořit!

Nejen před Vánoci určitě oceníte knihu, která vám ukáže, že tvořit se dá opravdu ze všeho. Autorka knihy  Pia Pedevilla dokáže vložit krásu do úplně obyčejných a nenápadných věcí. Kniha Tvořit se dá ze všeho! je vybavena ilustrovanými popisy a předlohami v originální velkosti, které umožňují všechny motivy podle vlastní fantazie obměňovat. Na konci knihy najdete vyhledávač dárků, pomocí kterého snadno vyberete ten nejvhodnější dárek pro každého člena rodiny i přátele.

Knihu si můžete přečíst díky nakladatelství Anagram. Podívat se na ukázky z ní můžete na stránkách knihy Tvořit se dá ze všeho.

 

Jak zvládnout rodičovství

Rodičovství s láskou a logikou je kniha pro všechny rodiče, kteří se chtějí naučit překonávat neúspěchy ve výchově. Foster W. Cline a Jim Fay ukazují čtenářům, že v měnícím se světě se musí rodiče učit vůči svým dětem uplatňovat nové metody. V jádru úspěšného rodičovství podle nich stojí láska, která nedovolí všechno a nesnese neúctu, ale také je natolik silná, že dětem dovolí dělat chyby a umožní jim nést důsledky těchto chyb. A tyto důsledky, jsou-li provázeny empatií, mají moc měnit myšlení.

Kniha pochází z produkce nakladatelství Návrat domů, kde se o Rodičovství s láskou a úctou také můžete dozvědět více.

 

Deník pro všechny nastávající maminky

A teď se v naší nabídce vrátíme na úplný začátek – do doby, kdy nový přírůstek do rodiny teprve očekáváte. Ve vašem životě se odehrává velké množství změn, objevují se nové zážitky, pocity i vzácné postřehy, a abyste si je mohla připomenout i po letech, je tu pro vás Můj těhotenský deník. Tento deník přináší dostatek prostoru pro vaše poznámky, zápisky a fotografie. Součástí jsou i praktické informace a doporučení k jednotlivým týdnům těhotenství.

Deník pro nejkrásnější období vašeho života vám přináší nakladatelství Fragment. Na jeho stránkách se o knize Můj těhotenský deník také dozvíte více.

Pokud chcete, podívejte se i na ukázku!

 

Cesta za krásnou postavou a spokojeným duchem

Nejenom těm, které se po porodu snaží dostat znovu do formy, ale všem, kteří chtějí získat a udržet si zdravé a krásné tělo, je určena Body book. Příručka, kterou čtenáře provází Cameron Diaz, nepředepisuje, co je potřeba splnit za týden, za třicet dní či za rok. Je to kniha, která předpokládá dlouhodobou, nejlépe trvalou, změnu celého životního stylu. Je to rádce, s jehož pomocí můžete prožít dlouhý, šťastný a hlavně zdravý život.

Více o knize Body Book se můžete dozvědět na stránkách nakladatelství Jota.

Nebo si knihu prolistujte v ukázce!

 

I rodičům je potřeba porozumět

Kniha Jak (ne)rozumět stárnoucím rodičům vám poradí, že jestli chcete přežít, musíte myslet především sama na sebe. Poznáte, že nejste jediná v této situaci, a rady a zkušenosti známého českého psychologa PhDr. Tomáše Nováka se vám určitě stanou „nadějí a světlem na konci tunelu“. Pomocí této knihy se naučíte odbourat předsudky o stáří a komunikovat bez trpkosti a nedorozumění.

Knihu o problémech, které může přinést stárnutí nejenom vašim rodičům, ale i jejich okolí, vám přináší nakladatelství Grada. Na jeho stránkách si knihu Jak (ne)rozumět emocím stárnoucích rodičů můžete také prolistovat.

———–

Vybrali byste si z dnešní nabídky? Udělala by některá z knih radost vám, vašim rodičům nebo maminkám, které znáte? Pokud se chcete podělit o své názory na těhotenství nebo výchovu dětí, můžete využít naši diskuzi!

Krásné vánoční dárky můžete získat i v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBody book
Zákon hladu, vědomí vnitřní síly a jiné způsoby, jak milovat své úžasné tělo

Diaz, Cameron

Jota, 2014

zobrazit info o knizeMůj těhotenský deník

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeJak (ne)rozumět emocím stárnoucích rodičů

Novák, Tomáš

Grada, 2014

zobrazit info o knizeRodičovství s láskou a logikou

Cline, Foster W. - Fay, Jim

Návrat domů, 2014

zobrazit info o knizeTvořit se dá ze všeho!

Anagram, 2014

zobrazit info o knizeBabičky jsou nejmoudřejší

Martin, Eduard

Karmelitánské nakladatelství, 2014

Napsat komentář