Vyhrajte poučnou knihu bajek pro vaše ratolesti

Bajky-o-zviratkach-perex
Bajky již od dob Ezopa slouží lidem jako ponaučení. Z příběhů zvířat se dozví, jak se (ne)mají chovat, a že každá špatnost se jim může vymstít. A právě nyní to můžete naučit i své děti pomocí ilustrované knihy Bajky o zvířátkách.

Moudra ze zvířecí říše

Bajky odjakživa učily nejen děti, jak se chovat a co dělat (a jak se nechovat a co nedělat) v rozličných situacích. Tato knížka vám přináší ty nejznámější z nich, doprovázené překrásnými ilustracemi. A díky velkým písmenkům si ji mohou pohodlně přečíst i ti nejmenší čtenáři.

 

Bajky o zvířátkách

Vydalo: nakladatelství SUN
Edice: První čtení
Počet stran: 174
Vazba: polstrovaná LUX
Vydáno: 8/2014
ISBN: 978-80-7371-736-0

Přečtěte si více o knize Bajky o zvířátkách, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Bajky o zvířátkách

Poučné příběhy doplněné krásnými barevnými ilustracemi děti nadchnou a navíc jim i ukážou, jak se nemají chovat. Nejznámější bajky jsou napsané velkými písmeny, takže si je mohou sami přečíst začínající čtenáři. Pokud vaše ratolesti ještě číst neumí, přečtěte jim příběhy vy. Ani dospělým občas neuškodí připomenout si zásady dobrého chování.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bajky o zvířátkách vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bajky o zvířátkách
probíhá od 6. listopadu do 19. listopadu 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Bajky o zvířátkách

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBajky o zvířátkách

SUN, 2014

Napsat komentář