Vyhrajte návod na úspěch nejen pro obchodní zástupce

Uspesny-obchodni-zastupce-perex
Myslíte si, že dobrým obchodníkem či finančníkem může být každý, kdo si zvládne zapamatovat portfolio svých produktů? Tak to jste na velkém omylu. Pojďte si přečíst příručku Ladislava Špačka, který vám poradí, jak zapůsobit a být úspěšný.

Staňte se úspěšnějším ve svém oboru díky radám Ladislava Špačka

Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co si dát pozor a úspěch se dostaví.
• jak získat klienta a jak si ho udržet?    
• proč ztrácíme klienty a lze tomu zabránit?
• jak s klientem správně komunikovat?
• jaké jsou klientovy základní komunikační potřeby?
• jak vést obchodní schůzku?
• jak se správně obléci a jaké zvolit pro schůzku prostředí?
• pravidla společenského chování a správného stolování
… a mnoho dalších zajímavých témat
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti na vyšší úroveň.

 

Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce

Autor: Ladislav Špaček

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 216
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-253-2196-6

Přečtěte si více o knize Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. Nezapomeňte ani na krátkou ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

Většina poradců a makléřů je přesvědčena, že hlavní je rozumět oboru, ve kterém působí, ovládat všechny procedury, které provádějí s klientem, aby uzavřeli smlouvu. Není to tak. Není to ta hlavní dovednost, která rozhoduje o našem úspěchu. Je to jen předpoklad k tomu, abychom mohli vykonávat tuto práci. To je přece málo. Stane se lékař obdivovaným „panem doktorem“ v městečku jen proto, že pozná angínu? Budeme jezdit ke své preferované benzinové pumpě jen proto, že pumpař rozezná druhy benzinu? Navštěvujeme svoji oblíbenou restauraci proto, že tam umějí usmažit řízek? Kdepak, to všechno jsou jen základní odbornosti, které umí v podstatě každý, kdo se danému oboru věnuje. O oblíbenosti rozhodují jiné faktory. Bude nás doporučovat klient ve společnosti svých přátel proto, že jsme správně vyplnili všechny papíry? Dokud nepochopíme, že dělat dobře svoji práci nestačí, nemůžeme porazit konkurenci a vybudovat si v oboru jméno. (str. 24–25)

 

O autorovi

Ladislav Špaček je původním povoláním pedagog. Vyučoval na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, v letech 1990–1992 byl redaktorem a moderátorem Československé televize. Od roku 1992 působil téměř jedenáct let na Pražském hradě jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Účastnil se bezpočtu vrcholných společenských událostí, jako doprovod prezidenta republiky navštívil více než 50 zemí světa, setkal se s desítkami prezidentů a členů královských rodin. Je autorem a protagonistou televizního seriálu Etiketa a napsal řadu knih o etiketě: Etiketa, Velká kniha etikety, Nová velká kniha etikety, Komiksová etiketa, Špaček v porcelánu, sérii Malých knih etiketypro celou rodinu, pro manažery, u stolu, pro firmu a úřad, pro každý den, je autorem hry Starling aneb Etiketa hrou, etikety pro děti Dědečku, vyprávěj, a knihy vzpomínek Deset let s Václavem Havlem. Jeho poslední publikací je obsáhlá Business etiketa a komunikace. Působí jako konzultant v oboru komunikace a etikety, pořádá přednášky pro top manažery firem a úřadů a pro politiky.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autora)

 

Vyhrajte knihu Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce

Chcete se stát úspěšným obchodníkem, ale nedaří se vám dosahovat výsledků? Nebo už úspěšní jste, ale máte ambice mířit ještě výš a chybí vám jen malý krůček? Ať jste jakýkoliv případ, neměla by vám v knihovně chybět nová kniha od mistra etikety Ladislava Špačka, ve které vám nejen poradí, jak udělat dobrý dojem a získat klienta, ale také jak si ho udržet a další užitečné věci, které se vám budou na obchodních schůzkách zcela jistě hodit. Tak neváhejte a pusťte se do sebevzdělávání.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce
probíhá od 7. října do 20. října 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž – 3x Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLadislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce

Špaček, Ladislav

Fragment, 2014

Vyhrajte návod na úspěch nejen pro obchodní zástupce - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Nellinka napsal:

    Dobrý den,

    děkuji za výhru. Včera kniha dorazila.

Napsat komentář