Nepřátele není dobré nenávidět

perex_bourneova_pomsta
Ve světě nájemných zabijáků neexistuje povolanější muž než Jason Bourne. Nikdo neskýtá zadavateli špinavé práce takovou jistotu jako on. Nenechte si ujít knižní novinku z řady Jason Bourne, která vychází v nakladatelství Domino.


Šéf izraelské tajné služby Mosad má pro Bournea nový úkol: zjistit pravou podstatu obchodů mezi vysokým čínským představitelem Ou-jangem a významným obchodníkem s drogami z Mexika. Bourne tuto misi rád přijme, především z osobních důvodů: Ou-jang totiž nechal před časem zavraždit agentku Rebeku, která patřila mezi hrstku lidí, na nichž Bourneovi skutečně záleželo.

Bourne se do plnění úkolu vrhne plný touhy po pomstě, ale brzy se začne zaplétat do nebezpečné hry, v níž kromě Mexičanů a Číňanů figurují i Rusové. Sveřepé pátrání zavede Bournea do různých končin planety a skončí ve vesnici na čínském pobřeží – a právě tam se z lovce stane kořist.

Obklopen hrozbami ze všech stran netuší, komu se ještě dá věřit. Čím blíž je ke svému cíli, tím blíž je i vlastní smrti…

 

Bourneova pomsta

Autoři: Robert Ludlum a Eric Van Lustbader
Přeložil: Michael Havlen

Počet stran: 464
ISBN: 978-80-7498-027-5
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Bourneova pomsta vydalo nakladatelství Domino v sérii Jason Bourne v edici Napětí.

Kniha je dostupná i jako e-kniha.

 

Již zítra se můžete těšit na ukázku z této knihy.

 

O autorech

Robert Ludlum (1927–2001) je všeobecně považován za otce politického thrilleru. Na celém světě se už prodalo půl miliardy jeho knih, které byly přeloženy do čtyřiceti jazyků. Ludlumovy špionážní romány jsou natolik přesvědčivé a věrohodné, že na něj svého času CIA dokonce nasadila zvláštního agenta.

Eric Van Lustbader je autorem řady románů rozličných žánrů, ale největší čtenářskou přízeň si vydobyl mezinárodními thrillery (v českém překladu vydalo nakladatelství Dopmino jeho román Testament). Po smrti svého celoživotního přítele Roberta Ludluma se ujal nesnadného úkolu: napsat pokračování bourneovské trilogie. A že se tohoto úkolu zhostil úspěšně, dokazuje obrovský mezinárodní úspěch i skutečnost, že čtenáři si vyžádali i pokračování další.

(Zdroj informací a obrázku: nakladatelství Domino)

 

Přečtěte si také recenze některých předchozích dílů:


Nakladatelství Domino bylo založeno v dubnu 1997 s cílem vydávat knihy, mezi kterými si najde tu svou každý čtenář. Mezi nejúspěšnější autory patří Jeffery Deaver, Robert Ludlum, Raymond Khoury, Michael Connelly, Steve Berry, Karin Slaughter, Martina Cole, Lisa Jackson, Shannon Drake, Nicole Jordan, Lisa Kleypas a Teresa Medeiros. Velké čtenářské úspěchy také slaví biografie významných osobností z historické edice.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBourneova pomsta

Ludlum , Robert - Lustbader, Eric Van

Domino, 2014

Napsat komentář