Hravé učení pro děti

čtoucí dítě - ilustrační
Spojit zábavu a učení se vám a vašim dětem povede s kteroukoli knihou z aktuálního výběru. Ať už váš potomek touží vzít do rukou mapu a kompas, štětec a paletu či vařečku a váleček na těsto, díky dnešním tipům se v žádné z těchto činností neztratí.

Mezi kterými státy leží Finsko? Kudy protéká Dunaj? Jak rozlehlé je Španělsko? Tyto zvídavé dotazy nejlépe zodpoví Dětský ilustrovaný atlas – Evropa, který vydalo nakladatelství Fragment. Jeho autorka Petra Fantová poutavě a s pomocí map vysvětlí vše podstatné o starém kontinentě. Do knihy lze nahlédnout prostřednictvím ukázky.

Dětský ilustrovaný atlas – Evropa

Autorka: Petra Fantová
Ilustrátor: Antonín Šplíchal
Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 64
Doporučený věk: 7+

Přečtěte si více o knize Dětský ilustrovaný atlas – Evropa

Vydej se na poznávací zájezd po Evropě!
Bohatě ilustrovaný atlas tě provede po všech evropských zemích. Poznáš jejich hlavní města, krajinu, průmysl či zemědělství.
Seznámíš se s flórou a faunou různých částí Evropy a dozvíš se, které státy patří do Evropské Unie.
S tímto atlasem se v Evropě ani v zeměpise neztratíš!

Ukázka z knihy

Většina Evropy leží v mírném podnebném pásu. Pouze v této oblasti se střídají čtyři roční období. Podnebí na tak velkém území není všude stejné. Oblast západní Evropy je ovlivněna Atlantským oceánem. Převažuje zde vlhké a deštivé podnebí. Počasí ve střední Evropě je velmi proměnlivé. Ve východní Evropě jsou mrazivé suché zimy a horká léta. Vlivem těchto odlišností v podnebí se zde vytvořily tři druhy krajin.

Podobné tituly:

——————————————————-

Spisovatelka Zuzana Pospíšilová má za sebou slušnou řádku titulů pro děti. K aktuálním patří kniha Hravá škola kreslení, za níž opět stojí nakladatelství Grada. Děti se díky knize dozvědí, jak krok po kroku začít s malováním a jak se v této činnosti zlepšovat.
Již tuto neděli se na našich stránkách můžete těšit na ukázku z publikace, kterou můžete také vyhrát v naší soutěži!

Hravá škola kreslení

Autorka: Zuzana Pospíšilová
Ilustrátorka: Eva Rémišová
Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 72
Doporučený věk: 4+

Přečtěte si více o knize Hravá škola kreslení

Chceš být malířem? Rád by ses naučil kreslit zvířátko, postavu nebo třeba auto? Jak snadné! Připrav si tužky, pastelky a barvy, otevři tuto knížku a seznam se s Klárkou a její maminkou, které ti předvedou, že zvládnout jednoduchou kresbu není vůbec těžké. Vyzkoušej si také malování žehličkou, razítkování, mozaiku nebo tajné malování. A kdyby tě ruka při malování nechtěla poslouchat, určitě ti pomohou maminčiny veselé básničky.

Další tituly v edici:

——————————————————-

Do kuchařského umění pronikne s pomocí knihy Kuchařka pro (úplné) začátečníky, již vydalo nakladatelství Fragment, snadno a rychle i absolutní amatér. Zájemce provede autorka Helena Klečková. Postupy jsou v publikaci uváděny jednoduše a přehledně, nechybí ani grafické znázornění přípravy pokrmů. Více už prozradí ukázka.

Kuchařka pro (úplné) začátečníky

Autorka: Helena Klečková

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 72
Doporučený věk: bez omezení

Přečtěte si více o knize Kuchařka pro (úplné) začátečníky

Neumíte vařit, ale chcete to zkusit? Nebojte se toho!
Naše jednoduchá a srozumitelná kuchařka vás v mžiku naučí ta nejoblíbenější jídla „jako od maminky“. Zvládnete uvařit polévky, upravit maso či přichystat lahodný zeleninový salát. 
Všechny recepty obsahují přesný rozpis surovin pro jednu osobu. Postupy jsou popsány krok za krokem formou názorných nákresů, takže připravit si dobré jídlo dokáže opravdu každý.

Ukázka z knihy

Tituly s podobnou tematikou:


Zaujala vás některá z dnes vytipovaných knih? Začnete díky nim cestovat, malovat nebo vařit? Napište nám to do komentářů!

Všechny tyto publikace i další můžete získat v našich aukcích!


(Autor náhledového obrázku: Yoshiyasu Nishikawa)

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDětský ilustrovaný atlas – Evropa

Fantová, Petra

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeHravá škola kreslení

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2014

zobrazit info o knizeKuchařka pro (úplné) začátečníky

Fragment, 2014

Napsat komentář