Zasoutěžte si o napínavý a temný kreslený příběh

100-naboju-perex
Komiksově zpracovaný napínavý příběh vypráví o tajemném kufříku, ve kterém se ukrývá možnost beztrestné pomsty. Kdo by nechtěl mít tu šanci, zbavit se člověka, který mu zničil život? Ale kdo tuto možnost poskytuje? To si už pojďte přečíst sami.

Odpovědi na otázky o tajemném kufříku

Kufřík s pistolí, sto náboji a fotkou člověka, který vám zničil život, kufřík, s jehož pomocí můžete spáchat beztrestně vraždu, tenhle kufřík opět vyrazil mezi lidi. Na své cestě potkává druholigové hazardní hráče, servírky i prodavače zmrzliny… a za ním zůstávají mrtvá těla. Ale tentokrát už nejde jen o pomstu. Jde o něco víc. Z mozaiky lidských osudů se začíná vylupovat velký příběh, v jehož centru stojí tajemný agent Graves. Někdy je totiž vražda jen začátek.
Temný noirový komiks od Briana Azzarella, autora Hellblazera a Supermana.

 

100 nábojů

Záblesk druhé šance

Autor: Brian Azzarello

Ilustrátor: Eduardo Risso
Překlad: Petr Zenkl
Vydalo: nakladatelství BB/art
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2008
ISBN: 978-80-7381-250-8

Přečtěte si více o knize 100 nábojů – Záblesk druhé šance, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu 100 nábojů – Záblesk druhé šance

Pokračování prvního dílu 100 nábojů – První výstřel, poslední šance, ve kterém známý autor komiksů Brian Azzarello představil onen tajemný kufřík a začal rozvíjet jeho vlastní příběh, je fanouškům tohoto žánru jistě dobře známé. Pokud i vy chcete do světa kreslených příběhů nahlédnout, bude pro vás tato kniha výborným průvodcem.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu 100 nábojů – Záblesk druhé šance vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 100 nábojů – Záblesk druhé šance
probíhá od 28. července do 10. srpna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy 100 nábojů – Záblesk druhé šance

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize100 nábojů
Záblesk druhé šance

Azzarello, Brian

BB/art, 2008

Napsat komentář