Odkryjte tajemství mezi Jungem a Freudem a vyhrajte Nebezpečnou metodu!

nahled_prostor_soutez
John Kerr odkrývá ve své knize příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem. Byla příčinou žena, která stála mezi nimi? V nakladatelství Prostor vyšla kniha, která vám pomůže odhalit pravdu – vyhrát ji můžete i v naší soutěži…

John Kerr: Nebezpečná metoda

Příběh Junga, Freuda a Sabiny Spielreinové

Kniha, založená na letech výzkumu a nově objevených dokumentech v polovině sedmdesátých let, popisuje začátky nového vědního oboru – psychoanalýzy.

Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem, který zároveň poznamenal další vývoj této nové disciplíny.

Důvod, proč se tyto dvě mimořádné osobnosti rozešly, nachází John Kerr mimo jiné v ženě, která stála mezi oběma muži. Ve své knize ukazuje, jak hluboce vývoj analýzy ovlivnilo to, co se o sobě její zakladatelé navzájem dozvěděli, a jak se snažili z těchto informací co nejvíce vytěžit.

—————————————————————————————————————————-

Nebezpečná metoda

Autor: John Kerr
Originální název: Dangerous Method
Překladatel: Manes Mendoza
Počet stran: 640
Vydání: 2
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7260-260-5
Rok vydání: 2012

Knihu Nebezpečná metoda vydalo nakladatelství Prostor

 

 

Vyhrajte knihu Nebezpečná metoda

Ve spolupráci s nakladatelstvím Prostor jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned tři z vás vyhrát knihu Johna Kerra: Nebezpečná metoda!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o 3 knihy Johna Kerra: Nebezpečná metoda

běží od 16. března do 30. března 2012

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Prostor

Nakladatelství PROSTOR vzniklo v prosinci roku 1989 jako přímý pokračovatel samizdatové edice Prostor a stejnojmenné revue, která vycházela od roku 1982 v nepravidelných periodách. Nakladatelství se hlásí k hodnotám evropského liberalismu.

Vedle beletrie se orientuje na historii a kulturní dějiny s přesahem do ostatních společenskovědních oborů.
V hlavní ediční řadě vycházejí díla, jejichž autory nakladatelství považuje za kmenové a zároveň čtenářsky nejúspěšnější – jde například o prózy německého spisovatele Bernharda Schlinka či romány Američana Paula Austera.

 

Související soutěž

Zasoutěžte si o Nebezpečnou metodu Johna Kerra!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNebezpečná metoda
Příběh Junga, Freuda a Sabiny Spielreinové

Kerr, John

Prostor, 2012

Napsat komentář