Moderní veganské dezerty

zobrazit info o knize
Nakladatelství Petra Stahlová
Vydáno   10/2018
ISBN 978-80-907340-0-5
Vydání 1.
Počet stran 240
Vazba vázaná
Formát 220x290
Doporučená cena 649 Kč

O knize

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální verze.
Všechny recepty mají základ v tradiční francouzské cukrařině, neobsahují ale žádné mléko, vejce či jiné živočišné produkty. Kuchařka Vás provede všemi alternativními surovinami i inovativními cukrářskými postupy, díky nimž budete moci vytvářet kouzelné dezerty, u kterých nikdo nepozná, že jsou čistě rostlinného původu.
Více jak sedmdesát skvělých receptů je rozděleno do sedmi kapitol – Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti. Při psaní kuchařky tak nezůstal žádný kámen neotočen a její obsah Vám pomůže stát se skvělým cukrářem.

Doporučení:
Share

Související články