Přírodní stravou ke zdraví

Asijské tradice a moderní výživa

zobrazit info o knize
Nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA
Vydáno   10/2017
ISBN 978-80-7306-861-5
Překlad Tereza Bernhartová
Vazba brožovaná
Formát 195 × 254
Doporučená cena 699 Kč

O knize

Kniha propojuje východní a západní moudrost. Autor vytvořil kompletního teoretického i praktického průvodce. V knize hovoří o zásadách čínské medicíny i ájurvédy a klade důraz na kvalitní výživu založenou na lokálních, průmyslově nezpracovaných potravinách. Radí, jak přejít ke stravě obsahující celozrnné obiloviny a čerstvou zeleninu, a nabízí přes 300 vegetariánských receptů. Nezapomíná ani na duchovní rozvoj osobnosti a soustředí se na odbourávání stresu a nalezení životní rovnováhy.

Paul Pitchford je léčitel a výzkumník v oblasti výživy, jehož poznatky již po několik desetiletí inspirují lidi na celém světě. Učil se u mistrů tradiční čínské medicíny, tchai-ťi nebo zenové meditace a věnoval se nutriční terapii. Jeho práce se stala hlavní hybnou silou, klinicky nejúčinnější, inovativní stravovací filozofie současnosti. V přechodu k přírodní, průmyslově nezpracované stravě spatřuje klíčový způsob, jak se vypořádat s ničivými zásahy do ekologie Země a degenerativními onemocněními jejích obyvatel.

Doporučení:
Share

Související články