Brambory

Jednoduché recepty pro každého

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   9/2010
ISBN 978-80-7391-304-5
Překlad Peisertová, Lucie
Editor Steinerová, Jana
Vydání 1.
Počet stran 256
Vazba pevná bez přebalu
Formát 160x200
Edice Jednoduché recepty pro každého
Doporučená cena 249 Kč

O knize

Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost. Brambory se uplatní v zeleninových i masových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako samostatný pokrm, například v podobě koláčů s masovou nebo se zeleninovou náplní či bramboráčků s lososem. Brambory vám určitě zachutnají také zapečené nebo připravené na pánvičce se zeleninou, rybami, plody moře či masem. Postupy jsou vysvětlené krok za krokem a doplněné barevnými fotografiemi jednotlivých fází i hotových jídel.

Doporučení:
Share